Oppdatert: Odd har nå slettet Twitter-meldingen
Odd la 3. januar ut at Daniel Skretteberg var på utkikk etter en møblert hybel så nær Skagerak Arena som mulig.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Det var bare et problem: Keeperen er Strømsgodset-spiller og trenger derfor ingen hybel i Skien.
Saken lå ute i flere dager og onsdag kveld hadde Strømsgodset fått nok.
– Hei, Odds BK. Til deres informasjon er Daniel Skretteberg vår spiller. Han skal ingen steder og trenger derfor ikke møblert hybel i Skien, skriver Strømsgodset på deres offisielle Twitter-konto med en humoristisk undertone.
Odd sier det aldri var aktuelt å gi keeperen proffkontrakt. Sjekk svaret nederst i saken.

Stusser over saken: – Spesielt

Media- og kommunikasjonssjef i Strømsgodset, Magne Jordan Nilsen, forteller til Eurosport.no at det var han som skrev Twitter-meldingen.
– Vi synes det er litt spesielt at de legger ut en artikkel på hjemmesiden uten en signert kontrakt. Vi synes det var greit å markere med en liten tweet med litt glimt i øyet. Samtidig er det litt uheldig at det skrives at han er klar før han bestemte seg for å bli i Godset, sier Nilsen til Eurosport.no.
– Hvis de har den klar, kan de heller bruke den på Helmersen, fleiper Nilsen, og sikter til at Rosenborg-spiller Andreas Helmersen signerte for Odd i dag.
Sannheten er at Skretteberg er Strømsgodset-spiller. Faktisk var han på trening med laget tidligere i dag.
Leder for utvikling og samfunn i Godset, Lage Sofienlund, forteller at unggutten har vært på prøvespill i Odd, men at han hele tiden har vært i planene til Godset.
– Odd henvendte seg og lurte på om han kunne komme dit. Han var på prøvespill og fikk prøve seg, det er helt vanlig praksis. Vi hadde hele tiden tanker om å ha han her, sier Lage til Eurosport.no.
(Saken fortsetter under):

Odd

Foto: Eurosport

Håndlykken: – Lykke til i Godset

Men tilbudet fra Strømsgodset kom ikke før på nyåret fordi kabalen rundt keepertrener og opplegget ellers ikke var helt i boks. I stedet fikk han altså mulighet til å leie hybel i Skien, mens han fortsatt var i tankene til Strømsgodset.
Spilleren har vært en amatør på rekruttlaget, men Lage sier de er enige med foreldrene om at han blir i Drammen.
– Han har hele tiden vært i planene våre. Det er en kjempegutt vi har tro på i Drammen. Egentlig er hele saken helt vanlig, det eneste uvanlige er at det ble lagt ut at han trengte hybel før han byttet klubb, humrer Lage.
Salg/SoMe/web-ansvarlig Åmund Røsholt har ikke besvart henvendelsene til Eurosport.no, men dalig leder Einar Håndlykken var raskt ute på Twitter med svar:
– Vi sletter den, skrev han med en emoji med solbriller.
Det ble altså gjort. I etterkant la han også ut en melding der han kommer med sin versjon og ønsker keeperen lykke til i Strømsgodset.
– En jr-keeper fra Drammen tok kontakt og ville til Odd. Skjønner han godt, Odd i særklasse den beste klubben i Norge på keeper-utvikling: Jarstein, A Hansen, S Rossbach, Viljar Myhra. Aldri aktuelt å gi han proffkontrakt, men var aktuell for juniorlaget. Lykke til i Godset, Daniel, skriver Håndlykken på Twitter.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03