Populære sporter
All sport
Vis alt

Odd skal ha funnet Svendsens erstatter

Sebastian Langvik-Hansen

Oppdatert 16/07/2019 klokken 20:04 GMT+2

Sander Svendsen går til dansk fotball, og Odd har sagt at de kom til å prøve å hente én eller to kantspillere i sommer. Nå ser det ut som de har funnet den første.

Moussa Njie

Foto: Eurosport

Den norske vingen Moussa Njie (23) dro til Partizan Beograd i januar etter noen år i Stabæk, tidvis preget av skader. Likevel imponerte han såpass da han spilte at han ble hentet til den serbiske storklubben.
Nå skal den hurtige og driblesterke kantspilleren returnere til Norge, der han blir gjenforent med lillebror, Bilan Njie, om man skal tro klubbens engelske Twitterkonto.
På Twitter skriver klubben følgende:
«Januarsigneringen, Moussa Njie, har dratt fra Partizan på et seks måneders langt lån. Den 23 år gamle vingen har returnert til Norge for å spille for Odds BK.»
I tillegg skrives det at døren er åpen for at han returnerer til Partizan for andre halvdel av sesongen.
Eurosport har vært i kontakt med daglig leder i Odd, Einar Håndlykken, som ikke ville kommentere overgangen.
Njie selv bekrefter til Nettavisen at han ser for seg en retur til norsk fotball, men at ingenting er signert ennå. Han hinter også frempå at de interesserte klubbene er enten spiller i blått eller svart og hvitt.
Tidligere i sommer bekreftet trener, Savo Milošević, at kantspilleren ikke var i planene hans for kommende sesong, men at de håpet å låne han ut for å få han tilbake i god form senere.
Det ble en trøblete start på utenlandsoppholdet for Njie som var ute med skade rett etter overgangen. Totalt har han kun fått 17 minutters spilletid fordelt på to kamper i den serbiske superligaen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame