Oppdatert 30/03/2019 klokken 17:52 GMT+1

Brann kunne ikke fått en bedre åpning på sesongen. Så dukket Torgeir Børven opp.

Børven

SKIEN/OSLO (Eurosport.no):
For det var til syvende og sist den tidligere Brann-floppen som utgjorde forskjellen, da Brann gikk på 3-2-tap i serieåpningen.
– Jeg syntes vi fortjente ett poeng her, men sånn går det ikke. Vi blir veldig lave, sier en tydelig skuffet Lars Arne Nilsen.
– Vi var urolige med ballen og er ikke gode nok. Vi skal ikke slippe inn sånne mål. Det må vi bare ta tak i.
Steffen Hagen var langt blidere.
– Nå er det bare deilig. Helt nydelig. Etter den starten vi får på kampen, så tar det 15-20 minutter før vi får tak i ballen, sier han til Eurosport etter kampen.
Kanskje dette blir mannen Brann trenger framover? (Saken fortsetter under videoen)
Årets første Eliteserie-mål var et faktum etter kun 50 sekunder. Brann fikk en perfekt åpning da Petter Strands innlegg fant Vito Wormgoor i feltet. Midtstopperen stusset på elegant vis inn ledermålet for bortelaget.
En sjansefattig førsteomgang fikk derimot sitt klimaks rett før pause.Odd hadde knapt skapt en mulighet de første 45, men da Fredrik Nordkvelle prikket en ball fra kanten på pannebrasken til Vebjørn Hoff, gjorde sunnmøringen ingen feil. Lagene gikk til pause på 1-1.
Og andreomgangen startet som den første sluttet. Etter kun minutter spilt sendte tidligere Brann-spiller Torgeir Børven Odd opp i ledelsen. Headingen hans ble reddet, men spissen satte sin egen retur i mål. En stor dag for Børven ble kronet med hans andre scoring etter 68 minutter. Helt alene på bakre stolpe fikk han en enkel jobb med å sette inn Odds tredje.