Populære sporter
All sport
Vis alt

Nysigneringen med perlescoring – sikret viktige poeng i bunnkampen

Christine Skarstein Olsen

Oppdatert 25/08/2019 klokken 22:39 GMT+2

Godsets nysignering Lars-Jørgen Salvesen satte inn målet som sikret livsviktige poeng i bunnkampen mot Sarpsborg 08.

Lars-Jørgen Salvesen

Foto: Scanpix

Strømsgodset - Sarpsborg 08: 2-1
Både Strømsgodset og Sarpsborg 08 jaktet livsviktige poeng i søndagens kamp. Med henholdsvis 13 og 15 poeng før kampstart var det viktig å få den første scoringen.
Krsitoffer Zachariassen fikk en dytt av Godset-keeper Martin Hansen innenfor 16-meteren, men dommeren lot spillet gå. I pausen fikk han spørsmål om han skulle hatt straffe.
– Jeg blir jo skubbet i ryggen, men sikkert ikke, siden jeg ikke fikk det, sa han.
Ingen mål ble det i første omgang, men etter ett minutts spill ut i andre omgang satte Zachariassen inn Sarpsborg 08s første mål.
Se høydepunktene fra kampen. Saken fortsetter under:

Godset-scoringer

Rett før timen spilt utlignet hjemmelaget. Ballen ble slått inn foran Sarpsborg-målet av Lars-Christopher Vilsvik og der stod Mikke Maigaard Jakobsen å ventet. Han satte ballen enkelt i det lengste hjørnet.
Åtte minutter senere smalt det fra nysigneringen til Godset. Innlegget havnet hos Lars-Jørgen Salvesen som stod på bakerste og fyrte ballen i mål på hel volley.
– Ballen kom perfekt ned der og jeg bare stolte på venstrebeinet mitt og det var utrolig deilig å se den gå inn. Det var en syk følelse, sa Salvesen etter kampen.
– Ditt livs treff?
– Det ligner litt på det jeg hadde mot Sandnes/Ulf for noen år siden. Det er kanskje det beste og viktigste målet jeg har scoret til nå i Eliteserien, la han til.
Flere mål ble det ikke i Drammen, noe som betyr at Strømsgodset sikret seg tre viktige poeng i bunnstriden.
– Jeg er veldig glad og stolt av guttene mine. Over 95 minutter så synes jeg vi spiller en riktig god kamp. Vi fikk en dårlig start på andre omgangen, etter ett minutt, men en fantastisk moral av guttene. Også synes jeg det er første gang vi er litt heldige også, sa Godset-trener Henrik Pedersen.
Se intervjuet med Salvesen her. Saken fortsetter under:

Skuffet

Det var en skuffet Joachim Thomassen som skjøt i stolpen rett før kampslutt, som møtte Eurosport etter kampen.
– Det er som det har vært resten av sesongen. Det er utsiden av stangen og ut, istedenfor innsiden og inn. Det er jævla surt, sa Thomassen.
Også Sarpsborg 08-trener Geir Bakke var skuffet etter tapet.
– Det har noe med hvordan vi er som lag om dagen. Vi klarer ikke å ri av det trykket som kommer og ikke minst forvalte de mulighetene som er der når motstanderne må fram. Det er vi gode på når vi er gode, men det er en stund vi har vært det, sa Bakke etter kampen.
Neste kamp for Strømsgodset er mot Stabæk lørdag 31. august kl. 18.00, mens Sarpsborg 08 møter Viking søndag 1. september kl. 18.00.
Se hele intervjuet med Thomassen her:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame