Det er Nordlys som omtaler saken mandag.
Bergenseren Trond Mohn og hans gode venn Kjell Kolbeinsen spytter nok en gang inn penger fra egen lomme til Tromsø. Kolbeinsen bekrefter det overfor avisen, men sier at det dreier seg om penger for å berge klubbens drift og evne til å betale regninger.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Jeg kan bekrefte at vi, og da Trond Mohn, har vært med på en likviditetsstøtte til TIL for deres regnskapsmessige situasjon. Det har med driften å gjøre – og har ingenting med spillere, overganger og fremtiden å gjøre. Vi er blitt enige om at vi lar beløpet være det det er, og dette har ingenting med TILs tabellsituasjon å gjøre, sier Kjell Kolbeinsen til Nordlys.
Ifølge avisen dreier det seg om flere millioner kroner.
Daglig leder Kristian Høydal forteller at dette ikke dreier seg om penger til å ta unna noe annet enn driftskostander, og at de ikke er ment å være til bruk for å styrke stallen. I den grad vi skal gjøre det, vil det være finansiert av andre midler enn dette, sier han.
– Vi er heldige som har Trond og Kjell som hjelper oss når vi er i krevende situasjoner. Det er vi takknemlige for, sier Høydal til Nordlys.
Tromsø har som kjent startet sesongen svært svakt, og ligger helt sist med bare fire poeng på ni kamper i Eliteserien. Se hva trener Simo Valakari sa etter tapet mot Godset søndag her:
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03