Rogalands avis kan opplyse om dette i dag.
I går ble det meldt av Viking-trener, Bjarne Berntsen, at de nærmet seg en avtale med et par spillere, men at Tripic var den eneste som hadde fått et konkret tilbud av klubben.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Spilleren selv bekreftet da overfor Rogalands Avis at han håpet å dele gode nyheter raskt. I dag ble det altså enighet mellom partene, og etter treningen signerte han papirene.
– Jeg er kjempefornøyd med å ha signert for Viking. Det er deilig endelig å få dette ut av veien, sier Zlatko Tripic til avisen.
Zlatko Tripic kom til klubben før forrige sesong og var med på å skyte klubben tilbake til Eliteserien.
Denne sesongen har han vært en viktig brikke i et Viking-lag som har startet sesongen bra, og som foreløpig ligger på en sjetteplass i Eliteserien.
– Jeg hadde veldig lyst å være her, og det føles som det riktige valget. Vi har noe veldig spennende på gang her i Viking nå. Det er nok en av de mest spennende klubbene å være i akkurat nå sier han.
Kapteinen står med ett mål og én assist så langt denne sesongen. Trener Bjarne Berntsen var også en glad mann, etter å få beviset på at en av hans viktigste spillere blir i Viking de neste årene.
– Det at Zlatko har signert betyr veldig mye. Han har vært en av våre absolutt beste spillere i den tiden vi har arbeidet sammen. Han er en vinnertype og han skaper en utrolig energi utpå banen, sier treneren til RA.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Eliteserien
Alt annet enn Grill-vær i Bergen – ny tabbe og Viking-triumf i fotballparodi
28/10/2021 PÅ 17:52