Populære sporter
All sport
Vis alt

Ny kontrakt for Pallesen Knudsen

Sebastian Langvik-Hansen

Oppdatert 19/12/2019 klokken 12:58 GMT+1

Haugesund melder i morgentimene at bergenseren forlenger kontrakten i to nye år.

Fredrik Pallesen Knudsen

Foto: Eurosport

Klubben annonserte torsdag en førjulsgave for Haugesund-fansen. 23 år gamle Fredrik Pallesen Knudsen hadde egentlig kontrakt ut sommeren, men nå blir det to nye år på stopperen.
– Jeg trives veldig godt i både klubben og byen og kjenner på en veldig revansjelyst etter å ha mistet store deler av denne sesongen. Jeg føler jeg har mye mer å by på og gleder meg egentlig bare til å komme i gang med sesongoppkjøringen, sier Pallesen Knudsen til klubbens hjemmeside.
Stopperen mistet mye av sesongen med en skade, som har holdt han på sidelinjen siden 4. august. Nå nylig har han gått gjennom en operasjon for å være klar til sesongstart neste sesong.
– Fredrik har vært en markant spiller for oss helt siden han kom for tre sesonger siden og vi er selvsagt veldig fornøyde med å ha fått på plass en ny avtale, sier sportslig leder i Haugesund Eirik Opedal.
Opedal er også sikker på at en skadefri Pallesen Knudsen er en spiller som vil styrke Haugesund når han returnerer.
– Selv om skader ødela mye av inneværende sesong viste han veldig godt igjen i første halvdel av året, og vi ser frem til å gå kommende sesong i møte med en ledertype som Fredrik i rekken, sier han.
Pallesen Knudsen kom til Haugesund i januar 2017 fra Brann og står med 74 kamper for klubben.
Også Thore Pedersen signerte ny kontrakt i dag. Etter en sterk sesong av backen får han ytterligere ett år på kontrakten, som nå strekker seg ut 2022-sesongen.
– Thore har levert over all forventning i 2019, spilt seg til en sentral rolle i laget og er både en lokal og meget anvendelig spiller. Alt dette gjør det naturlig å ville re-signere han på en ny avtale og vi er veldig tilfredse med at han har valgt å forlenge med oss. Det er fortsatt mye mer å hente hos Thore og vi ser frem til å bidra til at han får makset ut potensialet sitt her hos oss, sier Opedal om Pedersen.
picture

Sportssjefen om de ville Hyypiä-ryktene: – Må være noe fylleprat

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame