Populære sporter
All sport
Vis alt

Ny Faye Lund-feil på Næss-kanon

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 27/04/2019 klokken 20:44 GMT+2

Julian Faye Lund gjorde en kostbar tabbe mot Tromsø sist, og måtte tåle hard kritikk etterpå. Mot Sarpsborg var 19-åringen uheldig igjen.

Julian Faye Lund

Foto: Scanpix

SARPSBORG / OSLO (Eurosport.no):
Sarpsborg - Mjøndalen 1-1
Lagkaptein Christian Gauseth langet ut mot eget lag etter tapet mot Tromsø sist. Trener Vegard Hansen reagerte på uttalelsene, som Gauseth selv etterpå beklaget og tok selvkritikk for.
En av dem det gikk ut over, var keeper Julian Faye Lund, som slapp inn et enkelt mål.
Mot Sarpsborg lørdag var det Gauseth selv som ga gjestene overtaket om lag midtveis i den første omgangen, men så glapp ledelsen bokstavelig talt da Nicolai Næss fyrte av et frispark. Hardt, ja, men absolutt mulig å ta for 19-åringen.
– Sorry, men dette er nok en keepertabbe i min bok. Går ikke at MIF skal holde på slik, da spiller de fort OBOS i 2020. Kan ikke slippe inn så mye billige mål, skriver Eurosport-ekspert Joacim Jonsson på Twitter.
Når det er sagt, skal det også nevnes at keeperen gjorde flere gode redninger.
– Jeg har øvd litt på trening, da. Jeg hadde en god følelse og kjente da ballen forlot foten at det var et godt treff. Vi er vanskelig å slå, men det lugger litt i den siste tredelen, sier Næss om skuddet.
Sarpsborg har nå en seier og hele fire uavgjorte på de fem første kampene. I Mjøndalen-leiren var det god stemning etter det ene poenget.
– Jeg er veldig fornøyd, vi kriger og står på, fantastisk laginnsats. Et deilig poeng å få med seg på en vanskelig bane. Vi gjorde som vi ble enige om, og hadde vi vært enda litt skarpere kunnet vi straffet dem enda mer, sier Joackim Olsen Solberg.
(Artikkelen fortsetter under)
I forrige kamp gikk Jon Helge Tveita ut med skade. I dag var det kaptein Joachim Thomassens tur.
Han forteller til Eurosport at han ikke er skadet, men at det dreiet seg om kramper på forside og baksidene av lårene, og at han ikke fikk strukket ut beina. Han melder seg klar til tjeneste onsdag.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame