• Se Brann - Strømsgodset søndag 7. april kl. 20.00 på Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge. Sikre deg tilgang her!
Søndag er det klart for sesongens første hjemmekamp for Brann da de tar imot Strømsgodset på Brann Stadion, som nå også er ferdig med en splitter ny tribune.
– Jeg tror det kommer til å bli kult. Vi spilte 11 mot 11 i går på Stadion og selv da føltes det mye bedre enn i fjor. Jeg hørte det var utsolgt på søndag så jeg tror det blir kult, sier Brann-kaptein Vito Wormgoor til Eurosport.
Eliteserien
Stabæk i poengnød holdt nullen mot Strømsgodset
29/09/2021 PÅ 19:14
Men selv om de fleste ser frem til et fullsatt stadion, er det en spiller som foretrekker å spille bortekamper.
– Det er alltid vanskelig å spille der fordi fansen forventer at «du gjør det, du gjør dette» og det er veldig vanskelig. Så noen ganger så foretrekker jeg bortekamper fremfor hjemmekamper, forteller Branns Gilbert Koomson til Eurosport.
Men han påpeker at han liker støtten han får fra Brann-fansen når de ligger under.
– Jeg liker det også. Når vi ligger under så fortsetter de å heie, de fortsetter å «booste» energien vår, legger han til.
Se timelapsen av byggingen av tribunen på Brann-stadion her. Saken fortsetter under:

– Ekstremt viktig for Brann

På de neste syv dagene skal Brann spille tre kamper, inkludert søndagens mot Strømsgodset. På spørsmål om de har fikset problemene de hadde i Odd-kampen i første serierund, svarer Wormgoor:
– Vi snakket om det og analyserte kampen. Jeg mener vi må gjøre et par ting bedre og det har vi snakket om. Hva vi skal gjøre bedre holder vi i garderoben, men etter kampen så var det mange som ville spille en kamp til for å få bort den dårlige følelsen. Nå får vi sjansen til å ha et par kamper over en kort periode og det er derfor man er fotballspiller, for å spille kamper.
Eurosports eksperter mener første hjemmekampen er ekstra viktig.
– Kampen i Bergen blir ekstremt viktig for Brann, for å komme på sporet. Finne seg selv og finne ut av hvem som skal spille hvor. Jeg tror Lars Arne Nilsen har en del spørsmål; Veton Berisha, skal han rett inn fra start? Jeg tipper det. Så var det noen indreløper-valg også som var omstridte og Fredrik Haugen som ikke startet sist. Så han har en del spørsmål han må løse, sa Tor Ole Skullerud i fredagens Før Runden.
– Ja, helt klart. Og det er virkelig mot normalen det som skjedde mot Odd. Tre baklengs mot tre baklengs på de ti første kampene sist sesong. Og Lars Arne Nilsen var tydelig misfornøyd med hvordan de opptrådde defensivt. Det må skrues ned fort, men det tror jeg de er i stand til, la Kenneth Fredheim til.
Se hele Før Runden her (praten om Brann starter etter ca. 3 minutter):
Eliteserien
Aune (20) er fansens nye håp: Holder liv i Brann med praktraid
11/09/2021 PÅ 17:52
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58