Moussa Njie blir torsdag presentert som Odd-spill på lån ut sesongen. Lørdag bestod han den medisinske sjekken og i Odd blir han gjenforent med lillebror Bilal Njie.
En låneovergang har lenge ligget i kortene. Samme dag som han tok den medisinske sjekken spilte Njie kamp da Skien-klubben slo Fredrikstad 2-1 i en treningskamp.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
– Selv om min lillebror er her er ikke det hovedsaken til at jeg kommer til Odd. Det er en fin klubb som kjemper i toppen. Jeg har alltid likt å spille her på Skagerak Arena. Det er fantastiske treningsforhold og fasiliteter, og spillestilen passer meg perfekt. Alt er lagt til rette for at jeg kan prestere, sa Njie på pressekonferansen.
Trener Dag-Eilev Fagermo er fornøyd med å signere Njie som erstatter til Sander Svendsen.
– Njie er en klassisk Odd-ving som er veldig god til å starte og til å true. Han er en mer bevegelig ving enn Sander Svendsen. Ser en på kampprogrammet utover høsten der vi forhåpentligvis er med å kjempe i toppen, har vi noen hjemmekamper hvor motstanderen er nødt til å angripe og ikke å bare legge seg ned i forsvar. Da vil ferdighetene til Njie passe bra. Vi så på fem til sju kandidater i den posisjonen, men Nije er topp Eliteserie-klasse, sa Fagermo.
Tidligere i sommer bekreftet trener, Savo Milošević, at kantspilleren ikke var i planene hans for kommende sesong, men at de håpet å låne han ut for å få han tilbake i god form senere.
Det ble en trøblete start på utenlandsoppholdet for Njie som var ute med skade rett etter overgangen. Totalt har han kun fått 17 minutters spilletid fordelt på to kamper i den serbiske superligaen.
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05