Det ble fullt kok etter kampslutt på Intility lørdag. For etter å ha slått erkerivalen Vålerenga 3-0 latet Aleksander Melgalvis' som om han plantet LSK-flagget i midtsirkelen.
Gesten satte sinnene i kok i Vålerenga-leiren, og det hele endte med at tilskuere fra begge leirer stormet banen. Der ble delt ut slag ute på matta, mens vakter kom stormende til.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Nå vil NFF be om en forklaring etter episoden og Påtalenemnda skal vurdere om det skal opprettes sak etter episoden.
– Vi ber om en redegjørelse, så vil saken vurderes av Påtalenemnda, trolig i neste uke. Det gjelder provoserende oppførsel fra Melgalvis, røykboks, og storming av banen/slåsskamp fra supportere, skriver seksjonsleder for juridisk avdeling i Norges Fotballforbund, Espen Auberg, til Eurosport.no i en SMS.
Det betyr at Melgalvis risikerer å bli straffet etter flaggstuntet. Tidligere har Rosenborgs Pål André Helland plantet RBK-flagget på Aker stadion uten å bli straffet for det i etterkant.
Se opptrinnet her. Saken fortsetter under videoen:
Til Eurosport.no søndag sa Lillestrøm-spilleren at reaksjonene hadde vært mange, både positivt og negativt, men han angret ikke på stuntet.
– Dette tar jeg med knusende ro. Det har vært flere som har provosert i forkant og etterkant av disse kampene før, så man gir litt og tar litt. Det er sånn det er, sier han og fortsetter:
– Det var et morsomt påfunn som ble mottatt dårlig fra ene holdet, og bra fra det andre.
Sett denne?
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05