Populære sporter
All sport
Vis alt

NFF ber om forklaring etter Melgalvis sitt flaggstunt

Stian Thelen

Oppdatert 27/05/2019 klokken 15:52 GMT+2

Påtalenemnda i Norges Fotballforbund skal vurdere om det skal opprettes sak mot Aleksander Melgalvis etter flaggplantingen på Intility.

Aleksander Melgalvis

Foto: Eurosport

Det ble fullt kok etter kampslutt på Intility lørdag. For etter å ha slått erkerivalen Vålerenga 3-0 latet Aleksander Melgalvis' som om han plantet LSK-flagget i midtsirkelen.
Gesten satte sinnene i kok i Vålerenga-leiren, og det hele endte med at tilskuere fra begge leirer stormet banen. Der ble delt ut slag ute på matta, mens vakter kom stormende til.
Nå vil NFF be om en forklaring etter episoden og Påtalenemnda skal vurdere om det skal opprettes sak etter episoden.
– Vi ber om en redegjørelse, så vil saken vurderes av Påtalenemnda, trolig i neste uke. Det gjelder provoserende oppførsel fra Melgalvis, røykboks, og storming av banen/slåsskamp fra supportere, skriver seksjonsleder for juridisk avdeling i Norges Fotballforbund, Espen Auberg, til Eurosport.no i en SMS.
Det betyr at Melgalvis risikerer å bli straffet etter flaggstuntet. Tidligere har Rosenborgs Pål André Helland plantet RBK-flagget på Aker stadion uten å bli straffet for det i etterkant.
Se opptrinnet her. Saken fortsetter under videoen:
Til Eurosport.no søndag sa Lillestrøm-spilleren at reaksjonene hadde vært mange, både positivt og negativt, men han angret ikke på stuntet.
– Dette tar jeg med knusende ro. Det har vært flere som har provosert i forkant og etterkant av disse kampene før, så man gir litt og tar litt. Det er sånn det er, sier han og fortsetter:
– Det var et morsomt påfunn som ble mottatt dårlig fra ene holdet, og bra fra det andre.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame