– Brudd i nesen, som fryktet, bekrefter Hanche-Olsen overfor NTB.
Bruddet kom etter drøye 20 minutter på Nadderud mandag. På en corner der Hanche-Olsen gikk opp for å heade ballen, ble han isteden møtt av albuen til Franck Boli. Stabæk-kapteinen ble lenge liggende nede, men etter at klubblege Arne Røde fikk stoppet blødningen, spilte Hanche-Olsen resten av kampen.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Nesebruddet til kapteinen kommer på et svært ugunstig tidspunkt for klubben, som allerede har forsvarsspillerne Jeppe Moe og Steinar Strømnes ute med skader. Ingen av de spilte mot Sarpsborg.

Tøft kampprogram

I tillegg kommer kampene på løpende bånd fremover for Stabæk. Bærumsklubben møter Brann søndag, før de spiller fem kamper i august, deriblant mot Rosenborg borte.
Stabæk-lege Arne Røde sier til NTB at de nå tar det dag for dag fram mot kampen på søndag i Bergen.
– Vi har sett dette mange ganger før, at man får en albue i hundre med stor kraft mot nesen. Det tåler den ikke. Nå er det viktig å finne ut om bruddet er stabilt, eller om skilleveggen i nesen har gått. Vi opererer ikke umiddelbart og det er mange med nesebrudd som har spilt med beskyttelse, sier Røde.

Hadde ikke smerter

Han legger til at det kan ta tid å få svar fra Rikshospitalet midt i fellesferien.
– Det er hevelsen og smerten som avgjør det meste. Vi tar dette dag for dag fremover. Er det et ustabilt brudd og faren for at han skal få en ny smell er stor, er han ikke spilleklar.
Røde sier også at han holdt kontakt med Hanche-Olsen resten av kampen etter hendelsen, og at forsvarsspilleren ikke hadde noen smerter og aldri var bevisstløs.
(©NTB)
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03