Populære sporter
All sport
Vis alt

Neppe Rosenborg på LSK-Mathew

Oppdatert 31/08/2019 klokken 16:17 GMT+2

Midt på dagen på overgangsvinduets siste dag, ligger det an til at Ifeanyi Mathew (22) blir på Åråsen. Agenten melder spilleren kampklar mot Brann søndag.

Ifeanyi Mathew

Foto: Scanpix

  • Eurosport følger de siste timene med argusøyne med Deadline Day-sending lørdag på Eurosport.no, Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge fra 20.00.
Etter det Eurosport kjenner til skal det ikke stå på klubbene, men på spilleren. Med omtrent 12 timer igjen av vinduet er det større sjanse for at nigerianeren blir værende i Lillestrøm, enn at han drar til Trondheim.
Per nå trener han med laget og er disponibel til kamptropp hjemme mot Brann søndag. Det bekrefter også spillerens agent, Atta Aneke, overfor Eurosport.no.
– Han er på Åråsen og trener med Lillestrøm nå, og spiller kamp for LSK i morgen, sier Aneke.
Ved 16-tiden lørdag la Lillestrøm ut kamptroppen. Den var midtbanespilleren en del av.
Mathew har hele tiden ønsket seg ut av landet, men etter at han returnerte fra lån i tyrkiske Osmanlispor, har han lettet litt på det, og åpnet for en overgang innad i Norge.
Og selv om RBK og LSK nå ser ut til å ha vært ganske enige, ønsker neppe spilleren selv en overgang til Lerkendal.
Aneke ønsker ikke kommentere opplysningene.
Det har foreløpig ikke lyktes Eurosport.no å få en kommentar fra sportssjef i LSK, Simon Mesfin lørdag. Til LSK.no uttaler han seg slik om situasjonen:
– Vi har vært i forhandlinger med en klubb i flere dager nå. Den prosessen er nå avsluttet. Mathew ønsker å bli i Lillestrøm. Han har trent med LSK hele tiden og forberedt seg normalt til søndagens kamp, og er nå disponibel for trener Jörgen Lennartsson, sier sportssjef Simon Mesfin.
Spillerens kontrakt med Lillestrøm går ut 31. juli 2020.
  • Eurosport følger de siste timene med argusøyne med Deadline Day-sending lørdag på Eurosport.no, Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge fra 20.00.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame