Det bekrefter Stabæk på sine hjemmesider.
– Førsteinntrykket er veldig bra. Det er et fint sted å komme til. Litt kaldere enn i Nederland, men det er veldig hyggelig å være her, sier Mokhtar til klubbens hjemmesider.
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
21/10/2021 PÅ 11:33
Youness Mokhtar har blant bakgrunn fra den nederlandske toppdivisjonen Eredivisie hvor han har spilt 149 kamper, fordelt mellom PEC Zwolle og Twente. I Twente spilte han også sammen med tidligere Stabæk spiller Shadrach Eghan, samt Odd-spiller Torgeir Børven.
Den 27 år gamle venstrekanten spilte sist i Ankaragücü forrige høst, men ifølge den nederlanske avisen Destentor avbrøt han kontrakten med klubben i januar etter problemer med utbetaling av lønn.
Under mandagens kamp mellom Stabæk og Lillestrøm hintet Inge Andre Olsen til at Stabæk var i ferd med å hente inn en ny spiller. Hintene han ga i pause-intervjuet var at det er en nederlandsk spiller med 150-200 kamper fra toppnivå i Europa.
– Vi får en teknisk spiller, med gode pasningsferdigheter, som vil passe godt inn i Stabæk, og som vil utfylle de spillerne vi allerede har i laget, sier Inge André Olsen til klubbens hjemmesider.
Har du sett denne?
Eliteserien
Reddet Brann på overtid etter fryktelig keepertabbe: – Skikkelig kalddusj
17/10/2021 PÅ 16:59
Eliteserien
Stabæk i poengnød holdt nullen mot Strømsgodset
29/09/2021 PÅ 19:14