Populære sporter
All sport
Vis alt

Myhra om keeper-plassen: – Skal gjøre mitt beste for at jeg skal bli valgt

Oppdatert 11/02/2019 klokken 08:38 GMT+1

Viljar Myhra kjemper om å bli førstekeeper i Strømsgodset.

Viljar Myhra

Foto: Scanpix

I treningskampen mot HamKam fikk Viljar Myhra de første 45 minuttene i Godset-målet. Men om han blir førstekeeper for laget er fortsatt usikkert.
– Nå skal jeg gjøre mitt beste for at jeg skal bli valgt, så får vi se når serien starter i slutten av mars, sier den nyeste Strømsgodset-keeperen til Eurosport.no.
– Hvilke signaler har du og (Morten) Sætra fått?
– Det er at vi bare må stå på, så får treneren velge hvem av oss som skal spille når serien begynner, sier han.
Strømsgodset har startet sesongoppkjøringen bra med en 3-1-seier over HamKam og en 2-0-seier over Grorud tidligere i måneden. Myhra sier de ikke har snakket om abisjonene for årets sesong.
– Det har vi ikke snakket om, men vi må hvert fall gjøre det bedre enn i fjor, sier han.
Saken fortsetter under:

– Den spilelstilen vi ønsker å ha

I 2018-sesongen endte Strømsgodset på en 13. plass i Eliteserien etter å ha kjempet i nedrykksstriden. Strømsgodset-trener Bjørn Petter Ingebretsen har også snakket om en kulturendring internt i gruppen før 2019-sesongen.
– Vi er blitt enige, altså spillere, trenere og klubb, om at ting ikke kan være slik det var. Nå skal vi ha mye mer fokus på det vi driver med selv og ikke så mye fokus på hva andre driver med. Så skal vi ha utviklingsfokuset vårt igjen. Ikke det voldsomme jaget som vi fikk i fjor, hvor det var dårlig ledelse fra trenerteam og spillere som ikke står opp skikkelig. Men igjen, i år blir det et helt annet fokus, sa BP til Eurosport etter kampen mot HamKam.
Myhra er fornøyd etter sine første uker som Godset-spiller og mener det ser lovende ut.
– Jeg synes det virker veldig bra. Det er en hyggelig gjeng og flinke trenere. Jeg synes vi kommer mer og mer inn i den spillestilen vi ønsker å ha nå, sier han.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame