Foto: Molde FK.
Det opplyser klubben i en pressemelding onsdag.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 KLOKKEN 14:14
– Vi er glade for at vi på kort tid har fått på plass en meget kompetent person for å videreutvikle klubben, som har lang erfaring som spiller, trener i Breddeavdelingen og som har vært styremedlem i klubben i mange år, de siste årene som nestleder. Ole Erik har vært ansatt i DNB i 18 år og vært ansvarlig for et betydelig næringslivportefølje, sier styreleder i Molde Fotball AS, Leif-Arne Langøy.
19. august ble det kjent at Øystein Neerland fratrer som Molde-direktør ved årsskiftet. Som administrerende direktør i Molde Fotball er Øystein Neerland også daglig leder i Molde FK, i henhold til samarbeidsavtalen mellom Molde Fotball AS og Molde Fotballklubb. 55-åringen har vært administrerende direktør i Molde siden 2015.
– Det er en jobb som jeg gleder meg til å starte opp med og det er med stor ydmykhet jeg starter i denne utrolige spennende jobben sier Ole Erik Stavrum.
Også styrelederen i Molde Fotballklubb, Odd Ivar Moen, er fornøyd med å ha landet sin kandidat.
– Molde Fotballklubb er glad for at Ole Erik har takket ja til stillingen som adm. direktør og med hans bakgrunn i klubben, så ivaretar vi kontinuiteten i klubben videre. Han er en person som kjenner byen, distriktet, supportere og ikke minst næringslivet i regionen, uttaler han pressemeldingen.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 KLOKKEN 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 KLOKKEN 10:03