Molde - Odd 2-2
Alt var duket for et toppoppgjør i Molde når Odd kom på besøk, og det ble en verdig kamp, som hadde det meste.
Eliteserien
Klarer ikke forklare hva som skjedde: – Våknet og tenkte «er det virkelig sant?»
31/10/2021 PÅ 14:37
Skader, to mål til begge lag og masse sjanser endte til slutt i et uavgjort-resultat, noe Molde-trener, Erling Moe ikke var veldig fornøyd med.
– I dag er vi ikke der vi skal være. Selvfølgelig skaper vi nok til å vinne kampen, men når vi slipper inn mål som vi gjør i dag får vi ikke tre poeng, oppsummerer Molde-trener, Erling Moe.
Saken fortsetter under videoen:

Toppscorer

Dag-Eilev Fagermo var litt mer fornøyd enn Moe, med at de ikke tapte noe terreng til Molde i kampen om seriegullet.
– Jeg må jo se på prestasjonen og den er veldig bra i dag. Alt i alt gjør vi en veldig god bortekamp, sier han.
Eliteseriens toppscorer, Torgeir Børven, var førstemann som scoret på litt heldig vis, men ligaens toppscorer dunket også inn ett til senere i kampen. Spissen står nå med 15 scoringer på 19 kamper.
– Det har vært bra i år, så det er lov å være effektiv, sier Børven selv, som har festet et godt grep om toppscorertittelen foran Leke James som står med 10 mål etter at også han scoret i dag.
– Det kjennetegner ofte topplag at de har en toppscorer, og det har vi heldigvis, sier Fagermo om sin spissjuvel.
Eirik Hestad scoret Moldes siste, og med to mål til hvert lag ble det uavgjort på Aker Stadion.
Saken fortsetter under videoen:

Skadeproblemer

Skader ble det også til begge lag, og det var nøkkelspillere som måtte forlate banen.
Det startet med Moussa Njie som måtte forlate banen på båre, uten at noen var borti han. I følge rapportene fryktes det at det skal være snakk om en avrevet akilles, og Fagermo bekreftet at det ikke var gode nyheter.
– Det er en alvorlig skade, så det er trist. Jeg kan ikke svare på om han er ute ut sesongen, men det er en alvorlig skade, og mest sannsynlig langvarig, fortalte han.
Også Molde mistet en viktig spiller i første omgang. Ruben Gabrielsen måtte gi seg med skade, noe som kan være dårlige nyheter i forkant av returoppgjøret mot Partizan Beograd på torsdag. Joacim Jonsson forklarte på sending hvor avgjørende dette kan være for romsdalingene.
– Dette mener jeg er ekstremt dårlige nyheter. Det er faktisk den aller verste spilleren som dette Molde-laget kan få ut med skade mot Partizan på torsdag når de også kommer til å trykke og må avgjøre kampen. Da må man ha fart bakover, og det er han som står for det i det bakre leddet og har vært meget, meget god. Så det er kritisk, sa Jonsson på sending.
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10
Eliteserien
Eikrem spekulerer i Berg-spill og skamroser rivalen
26/10/2021 PÅ 21:29