MARBELLA/OSLO (Eurosport.no):
Molde vant treningskampen 3-1 etter scoringer av Fredrik Aursnes, Erling Knudtzon og Martin Ellingsen. Underveis i 2. omgang fikk man se både spissen Anthony Achu (på bildet) og kantspiller Sodiq Olamilekan Awujoola.
De 19 år gamle nigerianerne har akkurat møtt resten av Molde-troppen.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Det er først og fremst sånn at vi får kikke og bli kjent med de. De kom rett fra Nigeria i går etter en lang reise. De ble kastet ut i det. Det er for tidlig å si så veldig mye om det, men det er to spillere som vi ønsker å bli godt kjent med. Da skal de få tiden til å bli godt kjent med oss, så får vi ta det litt derfra, sier Moe til Eurosport.no etter 3-1-seieren.
– Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dem. Det er to oppegående og kvikke gutter. Det blir spennende, sier han.

Agenten: – Teknisk gode spillere

På sidelinjen satt også agent Atta Aneke. Han beskriver de på følgende måte:
– Det en en venstre kantspiller og spiss. Begge to er vel 19 år. Det er første gang de er i Europa. De har vært her et par dager på prøvespill, forklarer Aneke.
Agenten sier han forventer at de skal få en fin opplevelse ved å komme på treningsleiren, men understreker samtidig at de først og fremst er der fordi de har kvaliteter.
Nå er det store spørsmålet hvordan de tilpasser seg norsk fotball.
– Det er teknisk gode spillere. Spissen er i tillegg sterk. Han scorer en del mål. Kantspilleren er teknisk og god med ball. Man skal aldri legge for mye på skuldrene deres med en gang ved å ha for store forventninger, men planen er at de skal vise bedring for hver dag som går, sier Aneke.
– Vi tenkte vel egentlig at de først bare skulle være med på denne campen, så får vi oppsummere etter det og høre om de skal være med til Molde eller hva de skal, avslutter han.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03