• Se Lillestrøm – Bodø/Glimt søndag klokken 18:00 på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Norge - sikre deg tilgang her!
Erling Knudtzon, Ruben Gabrielsen, Mathis Bolly og Ohi Omoijuanfo har alle en større eller mindre fortid i LSK. Nå har de valgt å støtte klubben med én krone per tilskuer som kjøper billett til Lillestrøm mot Bodø/Glimt på søndag.
– Vi er alle enige om at dette er en hyggelig ting å gjøre. Vi er fortsatt glade i fugla, og synes det er fint å kunne bidra litt, sier Erling Knudtzon på vegne av kvartetten, til LSK.no.
UEFA Europa Conference League
Glimt kan møte Leicester – sjekk listen med mulige motstandere
09/12/2021 PÅ 22:35
I tillegg kan det fort være en gevinst i det hele for Molde-spillerne også:
– Dessuten passer det bra at #VIERLSK-kampen er mot Bodø/Glimt - som vi kjemper om seriegullet med. Vi ønsker både at LSK tar poeng - og at Glimt ikke tar poeng.
Les også: Glimt filleristet Tromsø

– Håper LSK snur det

Erling Knudtzon tilbrakte hele ni sesonger på Åråsen som spiller før overgangen til Molde denne vinteren. Han kan fortelle at både han selv og de andre spillerne med fortid i LSK fortsatt følger med på gultrøyene.
– LSK har vært gjennom en tøff periode den siste tiden, men både Ruben, Mathis, Ohi og jeg håper at man snur det og får nok poeng så kjapt som mulig. Vi har alle vært med på det jaget i nedrykksstriden, og håper at LSK unngår det i år.
Klubben arrangerer kronekampen for å øke inntektene til klubben og skape engasjement rundt fotballen på Romerrike. Klubben kan melde om at det er et voldsomt engasjement rundt årets kamp. Rekorden fra 2015, der det i snitt ble brakt inn 120 kroner per tilskuer, ser ut til å bli smadret. Snittet for 2019-kampen ligger per nå på 178 kroner per tilskuer.
Trolig er gesten et lite plaster på såret for LSK-supporterne som søndag tapte på overtid for nettopp Molde. Det var tredje gang på like mange sesonger at Molde slo LSK etter 90 minutter var passert.
Sett denne?
UEFA Europa Conference League
Mourinho tok siste stikk – gruppeseieren røk for Glimt
09/12/2021 PÅ 19:40
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55