Ranheim - Molde 2-3
Molde fortsetter å jage om gullet, og selv om Ranheim yppet til dans, så ble det seier til Erling Moes menn, som for øvrig var litt redusert.
Eliteserien
Eksperten lovpriser Berg-erstatteren: – Enda skarpere enn Patrick
27/10/2021 PÅ 08:10
Spillere som Ohi og Magnus Wolff Eikrem satt på benken etter en lang og tøff kamp i Europaligakvalifiseringen tidligere i uken.
– Dette var på en måte manndomsprøven vår. Vi har byttet mye, og da mister vi litt relasjoner og det ser vi i dag. Men vi legger ned en god jobb, og når vi tar tre poeng på bortebane må jeg si at vi er fornøyde med det, sier Erling Moe etter kampen.

James i storslag

Leke James startet målfesten etter å ha satt hodet til litt før det var spilt ti minutter.
Ledelsen varte derimot ikke lenge. Erik Tønne fikk etter hvert satt ballen i mål på Ranheims tredje forsøk i samme situasjon.
Se alle høydepunktene her:
Molde ville ikke ha noe av spenningen i kampen, og det meste så avgjort ut da Martin Ellingsen og James scoret en hver før og etter hvilen.
– Det var en tøff kamp med litt tunge bein, men vi klarte å få tre poeng, sier Leke James som ble avgjørende med sine mål.

Tilbake på tabelltopp

Ranheim nektet å gi seg og Ola Solbakken stanget inn en redusering 20 minutter før slutt med sitt første touch på ballen etter et innbytte. Men de klarte ikke å kjempe inn det siste som ville reddet poenget.
– Vi var nærme på slutten og kjører på for å få en utligning. Så prestasjonen vår i dag er bra, men så vinner vi ikke kamper når vi slipper inn tre mål på hjemmebane, sier Ranheim-trener Svein Maalen.
Det betyr at Molde tar tilbake serieledelsen med ett poeng på Bodø/Glimt. Laget fra nord har derimot en kamp mindre spilt og kan ta ledelsen tilbake.
– Disse seierne er gode. Det er disse som smaker best, for vi sliter og Ranheim er gode. De kjører oss i lange perioder, men vi fighter mye og står distansen ut, forteller Erling Moe.
Ranheim holder foreløpig Tromsø under seg og ligger rett over kvalifiseringsplassen.
Eliteserien
Eikrem spekulerer i Berg-spill og skamroser rivalen
26/10/2021 PÅ 21:29
Eliteserien
Kan gå glipp av oppgjøret mot Molde
21/10/2021 PÅ 11:33