Populære sporter
All sport
Vis alt

Molde skiftet halve laget og tok tilbake tabelltoppen

Sebastian Langvik-Hansen

Oppdatert 18/08/2019 klokken 20:35 GMT+2

Molde hadde en knalltøff kamp mot Aris på onsdag, der flere av spillerne spilte samtlige 120 minuttene i Europa. Men mange utskiftninger så ikke ut til å prege laget, som tok sin 12. seier for sesongen.

Molde-scoring

Foto: Eurosport

Ranheim - Molde 2-3
Molde fortsetter å jage om gullet, og selv om Ranheim yppet til dans, så ble det seier til Erling Moes menn, som for øvrig var litt redusert.
Spillere som Ohi og Magnus Wolff Eikrem satt på benken etter en lang og tøff kamp i Europaligakvalifiseringen tidligere i uken.
– Dette var på en måte manndomsprøven vår. Vi har byttet mye, og da mister vi litt relasjoner og det ser vi i dag. Men vi legger ned en god jobb, og når vi tar tre poeng på bortebane må jeg si at vi er fornøyde med det, sier Erling Moe etter kampen.

James i storslag

Leke James startet målfesten etter å ha satt hodet til litt før det var spilt ti minutter.
Ledelsen varte derimot ikke lenge. Erik Tønne fikk etter hvert satt ballen i mål på Ranheims tredje forsøk i samme situasjon.
Se alle høydepunktene her:
Molde ville ikke ha noe av spenningen i kampen, og det meste så avgjort ut da Martin Ellingsen og James scoret en hver før og etter hvilen.
– Det var en tøff kamp med litt tunge bein, men vi klarte å få tre poeng, sier Leke James som ble avgjørende med sine mål.

Tilbake på tabelltopp

Ranheim nektet å gi seg og Ola Solbakken stanget inn en redusering 20 minutter før slutt med sitt første touch på ballen etter et innbytte. Men de klarte ikke å kjempe inn det siste som ville reddet poenget.
– Vi var nærme på slutten og kjører på for å få en utligning. Så prestasjonen vår i dag er bra, men så vinner vi ikke kamper når vi slipper inn tre mål på hjemmebane, sier Ranheim-trener Svein Maalen.
Det betyr at Molde tar tilbake serieledelsen med ett poeng på Bodø/Glimt. Laget fra nord har derimot en kamp mindre spilt og kan ta ledelsen tilbake.
– Disse seierne er gode. Det er disse som smaker best, for vi sliter og Ranheim er gode. De kjører oss i lange perioder, men vi fighter mye og står distansen ut, forteller Erling Moe.
Ranheim holder foreløpig Tromsø under seg og ligger rett over kvalifiseringsplassen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame