Romsdals Budstikke melder torsdags morgen at Stabæk-spissen Ohi Omoijuanfo skal være på vei til Molde i dag for å forhandle ferdig kontrakten med Molde.
– Vi kikker og ser, så får vi se hva som er tilgjengelig og eventuelt dukker opp, sa Erling Moe til Eurosport.no etter treningskampen mot Lillestrøm tidligere i mars.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14

– Vi er godt dekket

Eurosport vet at Molde har ønsket å signere stjernen tidligere i vinter.
Klubbene har lenge diskutert en overgang, og ifølge Romsdals Budstikke anslår at Ohi har en verdi på rundt 7-8 millioner kroner. Molde ble senest i går også koblet til Veton Berisha som er høyaktuell for en retur til norsk fotball.
Twitter
– Vi kikker jo etter å forsterke oss hele tiden. Nå er det ikke så lenge igjen av vinduet, så vi får se hva som skjer de neste ukene, eller om det skjer noe. Vi er godt dekket på alle posisjoner, så det er ikke noe som er prekært for vår del, fortalte Neerland til Eurosport.no onsdag om Berisha-ryktene.
Sett denne fra tidligere i vinter?

Et skremmeskudd

Eurosports fotballekspert Joacim Jonsson kaller signeringen for et skremmeskudd i retning Trondheim.
– Der har de usikkerheten rundt hvordan Nicklas Bendtner passer inn, og Alexander Søderlund har blitt et år eldre. Ohi-signeringen er et skikkelig skremmeskudd i retning Trondheim og Rosenborg, sier Jonsson.
Han var allerede før dette spiss-kjøpet overbevist om at Molde var gull-favoritter i Eliteserien 2019. Nå mener han MFK-supporterne har all grunn til å bli skuffet dersom de ikke skulle lykkes.
– Molde ruster for gull og er favoritter. Ingen tvil. Nå blir det en skuffelse om de ikke skulle vinne. De har virkelig rustet opp, og det satses.

Mener bredden styrkes

Jonsson mener Molde først og fremst styrkes i bredden med signeringen av Ohi.
– Per nå er det kun Leke James som kunne gjort en jobb på topp. Han viste stigning på høsten forrige sesong, men jeg tror Molde er litt usikre på ham. Om den ene spissen ikke leverer, vil den andre kunne gjøre det. Jeg mener dette er en signering som først og fremst styrker bredden i Molde-laget, sier Jonsson.
Stabæk spissen puttet i 17 mål og ble nummer to på toppscorerlisten i 2017-sesongen, mens i fjor ble det åtte mål for bærums-klubben.
Tidligere i vinter har Molde også hentet Erling Knudtzon, Fredrik Sjølstad, Eirik Ulland Andersen og Martin Bjørnbak.
Har du sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03