Mjøndalen - Odd: 2-0
Både Mjøndalen og Odd jaktet viktige poeng i den siste kampen før en liten sommerpause i Eliteserien. Men det var Mjøndalens Olivier Occéan, som var Odd-spiller fra 2015 til 2018, som satte inn seiersmålet for hjemmelaget.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 KLOKKEN 18:53
Han har slitt med en strekk i låret og har dermed måttet stå over tre kamper på rad, men mot gamleklubben var han klar igjen.

– Opplever noe helt spesielt

Det ble ingen mål i første omgang på Consto Arena.
– Mjøndalen gjør det vanskelig for oss. De ligger kompakt med elleve mann bak ballen, vi prøver å finne ut av det, vi har en del ball, men vi må skade større ferdigheter, sa Rashani til Eurosport i pausen.
Men etter 57 minutter spilt satte Mjøndalens Olivier Occéan inn kampens første mål mot sine gamle lagkamerater. Han fikk ballen i luften og satte den i mål bak Sondre Rossbach.
– Se på timingen, se hvor lenge han ligger i luften og meller til den med høyrefoten sin. Det er rett og slett pur klasse av Olivier Occean som med den fartstiden han har i Odd-drakt opplever noe helt spesielt, sa eurosports ekspert Tor Ole Skullerud etter scoringen.
Det ble også litt tumulter blant supporterne etter scoringen og det ble meldt om at det hadde blitt kastet noe på banen.
Se intervjuet med Occean her:

Straffe

Med ti minutter igjen av ordinær tid kom William Sell igjennom mot Odd-målet og skjøt først rett på Rossbach, men Sell fikk returen og ble felt av keeperen. Det ble dømt straffe og gult kort til Rossbach.
Tonny Brochmann satte ballen sikkert i mål for bruntrøyene.
Odd-trener Dag Eilev Fagermo var ikke fornøyd etter tapet mot Mjøndalen:
– Skuffende. Veldig skuffende resultat og merkelige baklengsmål, men det har vært litt trednden, dessverre, etter landslagspausen, at vi slipper inn på personlig feil. Vi var jo omtrent helt tette før det. Spillemessig er det klar forskjell, sa Fagermo til Eurosport etter kampen.
Se høydepunktene fra kampen her:
OBOS-ligaen
Hever lista etter kanonstart: – Tre mål bør det minst være
29/04/2022 KLOKKEN 08:03
OBOS-ligaen
Kongsvinger fikk det tungt i OBOS-returen – jubilant ble matchvinner
04/04/2022 KLOKKEN 17:56