Populære sporter
All sport
Vis alt

Nysigneringen reddet Stabæk i generalprøven

Nicholas Noreng

Oppdatert 24/03/2019 klokken 19:46 GMT+1

Stabæks nysignering Matthew Rusike headet inn kampens eneste mål da Stabæk slo Mjøndalen 1-0.

Rusike

Foto: Eurosport

Mjøndalen - Stabæk (0-1)
Den 28 år gamle vingen fra Zimbabwe ble kampens eneste målscorer da Mjøndalen og Stabæk spilte en sjansefattig treningskamp før seriestart neste uke.
– Vi har gjort dette på trening, og vi lever for kampdager som dette, sa Matthew Rusike til Eurosport etter kampen.
Den første omgangen mellom Mjøndalen og Stabæk ble en enormt sjansefattig omgang hvor hvert av lagene skapte hver sin store sjanse. Tre minutter inn så sentret Quint Jansen tilbake til keeper som plukket opp ballen og dermed ble det indirekte frispark til Stabæk. Frisparket ble reddet av Mjøndalen keeper Miguel Vieira som er på prøvespill fra Ørn Horten for tiden.
Etter ti minutter skulle Mjøndalen skape sin sjanse da Joachim Olsen Solberg headet ballen ned til Olivier Occean som avsluttet fra 20 meter like utenfor mål.
– Det er ganske jevnt, men vi er ikke aggresive nok i presset vårt, sa Mjøndalen-trener Vegard Hansen i pausen.
Mjøndalen kom ut til andre omgang langt mer aggressive og i løpet av de første ti minuttene hadde de skapt fire massive sjanser.
– De ser ut som et helt annet lag nå i andre omgang, sa Eurosport-kommentator Jørgen Klem.
Den største sjansen var da William Sell flikket ballen videre i stolpen, returen stod Olivier Occean på åpent mål, men skuddet hans gikk via beinet til Andreas Hanche-Olsen og over mål.
Etter 75 minutter skulle kampens første mål komme da Matthew Rusike spilte gjennom Boli på siden av mål og Rusike headet inn 1-0 på Stabæks første sjanse i omgangen.
Etter 83 minutter fikk Stian Semb Aasmundsen også sin debut for Mjøndalen etter han ble signert fra Kristiansund i går.
– Det er et lite steg tilbake fra Tromsø-kampen som vi spilte sist. Jeg synes vi er vel så gode som Stabæk og vi har flere sjanser enn de, forteller Vegard Hansen til Eurosport etter kampslutt.
Mens Stabæk-trener Henning Berg hadde dette å si:
– Det er alltid hyggelig å vinne, selv om det er neste uke som gjelder. Det var en kamp under pari for begge lag, og vi manglet mange spillere.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame