Populære sporter
All sport
Vis alt

Mjøndalen henter «hjem» midtbanespiller

Sebastian Langvik-Hansen

Oppdatert 16/07/2019 klokken 16:30 GMT+2

Mjøndalen har fått på plass en ny spiller. Pontus Silfwer vender tilbake til bruntrøyene etter to år i Halmstad.

Pontus Silfwer

Foto: Eurosport

Foto: Mjøndalen
Pontus Silfwer hadde ikke lang tid i Mjøndalen i 2017, men rakk å få 19 kamper og fikk i tillegg kapteinsbindet på den halve sesongen han var der.
Nå vender svensken tilbake med en kontrakt som strekker seg ut 2021-sesongen.
- Dette kjennes nesten som å komme hjem, selv om oppholdet i Mjøndalen var kort. Klubben gjorde inntrykk på meg og jeg følte meg ønsket fra første sekund. Nå håper jeg oppholdet blir lengre enn forrige gang, sier Silfwer til klubbens hjemmeside.
Klubben skriver at de henter svensken gratis fra Halmstad. Der han rakk å få 54 kamper og scoret 12 mål i alle turneringer, men spilletiden ble mindre da treneren fikk sparken og sportssjefen i klubben gikk av.
Sportssjef, Kenneth Karlsen, er full av lovord om sin nysignering.
– Pontus er en spiller med gode ferdigheter og en intensiv spillestil. Press-spillet hans og aggressiviteten hans er vi mest opptatt av. Han har også en god pasningsfot og bra forståelse. Vi har sett gjennom våren at omstillingene og tempoet i spillet er viktig for oss. Stor løpskapasitet er viktig i vårt spill. Her passer Pontus bra inn, sier Karlsen.
Sportssjefen forteller også at han passer inn i mentaliteten i klubben og at supporterne nok blir glade for å se sin gamle kaptein komme tilbake.
Mjøndalen ligger på 11. plass i serien, etter en noe overraskende seier over Odd (se høydepunktene fra den kampen nederst i saken). Deres neste kamp er ikke før 4. august da de møter Tromsø på Alfheim.
Den kampen kan du se på Eurosport Player og Dplay. Tilgang kan du sikre deg her!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame