Foto: Mjøndalen
Pontus Silfwer hadde ikke lang tid i Mjøndalen i 2017, men rakk å få 19 kamper og fikk i tillegg kapteinsbindet på den halve sesongen han var der.
Eliteserien
Mjøndalen sterkest i Ælv Clasico: La press på rivalene i nedrykkskampen
20/11/2021 PÅ 18:58
Nå vender svensken tilbake med en kontrakt som strekker seg ut 2021-sesongen.
- Dette kjennes nesten som å komme hjem, selv om oppholdet i Mjøndalen var kort. Klubben gjorde inntrykk på meg og jeg følte meg ønsket fra første sekund. Nå håper jeg oppholdet blir lengre enn forrige gang, sier Silfwer til klubbens hjemmeside.
Klubben skriver at de henter svensken gratis fra Halmstad. Der han rakk å få 54 kamper og scoret 12 mål i alle turneringer, men spilletiden ble mindre da treneren fikk sparken og sportssjefen i klubben gikk av.
Sportssjef, Kenneth Karlsen, er full av lovord om sin nysignering.
– Pontus er en spiller med gode ferdigheter og en intensiv spillestil. Press-spillet hans og aggressiviteten hans er vi mest opptatt av. Han har også en god pasningsfot og bra forståelse. Vi har sett gjennom våren at omstillingene og tempoet i spillet er viktig for oss. Stor løpskapasitet er viktig i vårt spill. Her passer Pontus bra inn, sier Karlsen.
Sportssjefen forteller også at han passer inn i mentaliteten i klubben og at supporterne nok blir glade for å se sin gamle kaptein komme tilbake.
Mjøndalen ligger på 11. plass i serien, etter en noe overraskende seier over Odd (se høydepunktene fra den kampen nederst i saken). Deres neste kamp er ikke før 4. august da de møter Tromsø på Alfheim.
Den kampen kan du se på Eurosport Player og Dplay. Tilgang kan du sikre deg her!
Eliteserien
Kan sende Mjøndalen nærmere nedrykk: – Derbyet som betyr mer enn poeng
20/11/2021 PÅ 14:22
Eliteserien
Klokkeklar før sitt siste «Ælv Clasico»: – Høsten kan fortsatt bli brun
19/11/2021 PÅ 20:43