Populære sporter
All sport
Vis alt

Mjøndalen forlenget lånet med Julian Faye Lund

Stian Thelen

Oppdatert 30/08/2019 klokken 12:59 GMT+2

Julian Faye Lund skal spille i brunt ut sesongen.

Julian Faye Lund

Foto: Eurosport

  • Eurosport følger de siste timene med argusøyne med Deadline Day-sending lørdag på Eurosport.no, Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge fra 20.00.
Julian Faye Lund blir i Mjøndalen ut sesongen. Klubben bekrefter på sin hjemmeside at keeperen skal spille i brunt også i høst.
– Det var naturlig for oss å forlenge denne avtalen. Julian har gjort det bra hos oss og vi synes han har fin utvikling. Dialogen med RBK har veldig veldig ryddig og grei hele veien, og nå synes vi det var greit å formalisere avtalen for resten av året, sier sportssjef Kenneth Karlsen til klubbens hjemmeside.
Dermed tyder mye på at 20-åringen, som nylig ble tatt ut i U21-troppen til kampene mot Kypros og Ungarn, er klar mot Molde. Faye Lund har vært klubbens førstevalg denne sesongen.
Mandag denne uken ble den portugisiske målvakten Miguel Vieira (28) hentet fra Ørn Horten, mens tirsdag ble Sosha Makani fristil av bruntrøyene. Keeperen har vært ute en lengre periode.
– Jeg ønsker ikke å kommentere dette utover at begge parter er enig i at dette er beste løsning. Ikke noe drama, men en enighet om situasjonen som den var og fremtiden, skrev sportslig leder Kenneth W. Karlsen en SMS til Eurosport tirsdag.
  • Eurosport følger de siste timene med argusøyne med Deadline Day-sending lørdag på Eurosport.no, Eurosport Player, Dplay og Eurosport Norge fra 20.00.
Se hva trener Vegard Hansen sa om keepersituasjonen i Før runden:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame