Hele vårsesongen røk for Matthew Rusike etter at han brakk beinet i debuten i sesongens første kamp - en skade som holdt han unna Eliteserie-fotball frem til midten av juli.
Nå melder Budstikka at ulykkesfuglen igjen må belage seg på et lengre opphold fra fotballen. For i en kamp for andrelaget i forrige uke skadet kantspilleren seg igjen.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
Undersøkelser viser at korsbåndet trolig er ødelagt og at spilleren kan være borte i opp til ni måneder. Et hardt slag for Rusike som kun har fått to innhopp i Eliteserien etter comebacet fra beinbruddet.
Helt nøyaktig hvor lenge kantspilleren er ute skal undersøkes nærmere.
– Vi må inn i kneet for å sjekke nøyaktig hva det er, men hvis det er snakk om en korsbåndskade, så er det snakk om ni måneder borte fra fotballen, forteller Stabæks fysioterapeut, Erik Moen, til avisen.
Rusikes kontrakt går ut etter 2019-sesongen. Sportslig leder Inge André Olsen mener det er for tidlig å si noe om spilleren skal resigneres.
– Vi synes veldig synd på gutten. Dette er helt nytt for oss også, og vi håper bare at han blir frisk nok til å spille fotball igjen, sier Olsen til Budstikka.
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 KLOKKEN 17:53