Populære sporter
All sport
Vis alt

Mistet hele vårsesongen – nå ryker trolig resten av sesongen etter en ny alvorlig skade

Stian Thelen

Oppdatert 20/08/2019 klokken 08:27 GMT+2

Ulykkesfuglen Matthew Rusike må belage seg på en lengre pause fra fotballen.

Stabæks Matthew Rusike

Foto: Scanpix

Hele vårsesongen røk for Matthew Rusike etter at han brakk beinet i debuten i sesongens første kamp - en skade som holdt han unna Eliteserie-fotball frem til midten av juli.
Nå melder Budstikka at ulykkesfuglen igjen må belage seg på et lengre opphold fra fotballen. For i en kamp for andrelaget i forrige uke skadet kantspilleren seg igjen.
Undersøkelser viser at korsbåndet trolig er ødelagt og at spilleren kan være borte i opp til ni måneder. Et hardt slag for Rusike som kun har fått to innhopp i Eliteserien etter comebacet fra beinbruddet.
Helt nøyaktig hvor lenge kantspilleren er ute skal undersøkes nærmere.
– Vi må inn i kneet for å sjekke nøyaktig hva det er, men hvis det er snakk om en korsbåndskade, så er det snakk om ni måneder borte fra fotballen, forteller Stabæks fysioterapeut, Erik Moen, til avisen.
Rusikes kontrakt går ut etter 2019-sesongen. Sportslig leder Inge André Olsen mener det er for tidlig å si noe om spilleren skal resigneres.
– Vi synes veldig synd på gutten. Dette er helt nytt for oss også, og vi håper bare at han blir frisk nok til å spille fotball igjen, sier Olsen til Budstikka.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame