• Treningskamp: Se Vålerenga - Sarpsborg 08 fredag klokken 12.45 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Wilmer Azofeifa (24) skal spille de tre neste årene i Sarpsborg 08. Klubben bekrefter søndag i en pressemelding at de har kjøpt costaricaneren.
Midtbanespilleren kommer fra klubben Santos i hjemlandet hvor han var kaptein. I mars fikk han også debuten på landslaget og står oppført med tre kamper. Sportssjef Thomas Berntsen tror det kan bli flere om 24-åringen slår til hos sarpingene.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Han kommer til å være en veldig god tilvekst for oss. Det er en hardtarbeidende midtbanespiller som er løpssterk. Han er veldig mobil, intensiv i spillet sitt og en veldig god ballspiller. Vi er veldig spent, men det er alltid slik: Han kommer fra Costa Rica og skal trives i nord, men vi har veldig store forhåpninger. Azofeifa er en spiller vi har fulgt over litt tid og har gode referanser på, sier Berntsen til klubbens hjemmeside.
Azofeifa fullførte den medisinske sjekken søndag og allerede kan klubben fastslå at han er den raskeste spilleren i midtbaneleddet.
– De er ganske kvikke de vi har, men han hadde en fantastisk fin test her nå. Utgangspunktet er utvilsomt veldig bra, men igjen: Han skal trives her og finne roen, men det fysiske bør vi ikke være redde for i det hele tatt, fortsetter Berntsen.
24-åringen er glad for å være på plass og har fått med seg at klubben var i Europa League i høst. Det mener han er et kvalitetstegn.
– Jeg er veldig glad for å være her. Nå ønsker jeg å bidra til klubben ved å vinne kamper. Jeg har god teknikk og leser spillet godt. En boks til boks-spiller, sier Azofeifa til klubbens hjemmeside.
  • Treningskamp: Se Vålerenga - Sarpsborg 08 fredag klokken 12.45 på Eurosport Player og Eurosport Norge
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03