Populære sporter
All sport
Vis alt

«Mido» kan havne i Russland: – Ingen krise for Kristiansund

Kjetil Ånnevik

Oppdatert 12/06/2019 klokken 16:20 GMT+2

Amidou Diop (27) er en ettertraktet mann for tiden. KBK-spilleren ser ikke ut til å spille i Norge når høstsesongen sparkes i gang.

Amidou Diop

Foto: Scanpix

  • Mjøndalen - Kristiansund ser du på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her!
Senegaleseren har hatt en god vårsesong for Kristiansund, og nå kan det være at norske kroner blir byttet ut med russiske rubiner for 27-åringen. I følge Tidens krav kan det bety klingende mynt både for spiller og klubb. Det snakkes om at Diop kan tidoble sin årslønn, og at det vil gi en god slump med penger tilbake til KBK.
Diops agent, Mikail Adampour vil ikke kommentere saken, og han vil ikke bekrefte eller avkrefte om det er interesse.
– Mido er Eliteseriens beste midtbanespiller, men jeg vil verken bekrefte eller avkrefte interesse fra andre klubber. Per dags dato er han KBK-spiller - og det er der hans fokus ligger, skriver Adampour i en tekstmelding til Eurosport og henviser til sportslig leder i Kristiansund Kenneth Andre Leren.
Leren uttalte til Tidens krav at senegaleseren trente som normalt med KBK.
Saken fortsetter under videoen
Fotball-ekspert Joacim Jonsson tror Kristiansund mer enn gjerne selger Diop til Russland.
– Diop sitter med veldig gode kort på hånda, han har ikke blitt enig om noen ny kontrakt i Kristiansund, og hvis de skal få noe igjen for han må de jo selge han nå, med tanke på at kontrakten hans utløper om et halvt år.
– Hvor stort tap er ''Mido'' for KBK?
– Det er ingen krise for Kristiansund, for de har vært flinke til å erstatte spillerne som har gått ut. Han er så klart en nøkkelspiller på midten, og han har bra fysikk, men for prisen de eventuelt kan få fra en klubb i Russland, så er det nok fristende å sende han avgårde, sier Jonsson.
Hvor mye det er snakk om i overgangssum er heller ikke kjent. Jonsson sier det er vanskelig å spå hvor mye de får igjen for 27-åringen.
– Han er 27 år, har igjen et halvt år igjen av kontrakten i KBK, jeg vil tro de får et par millioner kanskje, anslår Jonsson.
  • Mjøndalen - Kristiansund ser du på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her!
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame