– Vil vi kødde med de store lagene må vi være klar til kamp på søndag og være mann nok til å ta den kampen. Da kan det bli en veldig spennende høst, sier Christian Michelsen til Eurosport.no.
Søndag står Brann på motsatt banehalvdel i Kristiansund. En bane rødtrøyene har slitt på etter at Kristiansund rykket opp til Eliteserien.
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 PÅ 18:57

Tror Brann vil ha revansje

Skulle hjemmelaget slå Lars Arne Nilsens menn med to mål i søndagens kamp, passerer bytter de to lagene plass på tabellen. Michelsen øyner en spennende høst for Kristiansunds del med tre poeng.
– Vi har hatt to fine kamper mot Mjøndalen og Ranheim nå, der vi har tatt seks poeng. Nå er vi i posisjon til å få en spennende høst. Samtidig er det ni kamper igjen etter søndagens oppgjør og nesten en tredjedel av sesongen gjenstår. Ser en på tabellen er det en sekspoengskamp.
Michelsen tror det er tilfeldig at KBK har hatt et godt tak på Brann hjemme og at mye handler om form.
– Forhåpentligvis vil det bli en god fotballkamp mellom to gode lag, og sannsynligvis et revansjesugent Brann som aldri har vunnet i Kristiansund i Eliteserien. Brann er ett av store fotballnavnene og vi er glade og stolte for å få være med på dette. Vi vet at vi er kapabel til og vi kan slå hvem som helst. Det blir en herlig fotballkamp, fortsetter Kristiansunds trener.
  • Lad opp til Eliteserie-runden med Fotball Direkte fra klokken 17.00 på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Norge.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:

Meldt ufyselig vær

Søndag er det meldt ufyselig vær på Nordmøre. Det får Brann-sjefen til å ta grep i laguttaket og trolig blir det Azar Karadas på topp for å krige.
– Hvis det er storm i kastene, spiller man ikke ballbesittende fotball. Da må vi spille etter forholdene. Jeg har spilt i Kristiansund i full storm. Det er ikke bare-bare, sier Lars Arne Nilsen til Bergens Tidende.
Michelsen henger seg ikke opp i været før kamp.
– Lars Arne får legge sin plan og vi får legge vår plan. Vi gleder oss til kamp flomlys på Nordmøre og vi gleder oss uavhengig av været, sier Michelsen.
– Vi får ikke gjort noe med været og vi må håndtere alle typer vær. Det er definitivt ingen unnskyldning om vi skulle tape på søndag.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00