Scanpix

Mexicansk høyreback nær VIF-overgang

Mexicansk høyreback nær VIF-overgang

18/02/2019 21:15

Vålerenga jobber for å sikre seg Efraín Juárez. Ronny Deila beskriver det som et «scoop» om Oslo-klubben blir enig med den mexicanske forsvarsspilleren.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

30 år gamle Juárez har den siste tiden tatt del i Vålerengas treningsopphold i spanske Marbella. Tidligere i vinter avsluttet han kontrakten med MLS-klubben Vancouver Whitecaps.

Sportslig leder i VIF bekrefter ovenfor Eurosport at de er interessert.

– Vi har sagt at vi ser etter en etablert høyreback. Det var derfor vi hadde med oss Juárez. Så vi er interessert i noe der. Nå går oppholdet mot slutten, da skal vi sette oss ned med det. Det var jo ikke et prøvespill, men mer en mulighet til å se om det var noe der, forklarer sportslig leder, Jørgen Ingebrigtsen til Eurosport mandag ettermiddag.

Også Nettavisen melder at Juárez nærmer seg Oslo-klubben.

VIF-trener Ronny Deila håper at høyrebacken kan bli erstatteren for Amin Nouri, som siden forrige sesong har reist til belgisk fotball for å prøve lykken der.

Juárez spilte for Mexico under 2010-VM. Han står med 39 landslagskamper, der den siste kom i 2012.

– Det er et scoop for oss. En mann som har så mange landskamper for Mexico, det sier jo sitt. Vi håper jo å få det til, men ingenting er avgjort. Om vi får det til, ser jeg på oss som ferdighandlet, sier Deila.

VIF har allerede sikret seg Deyver Vega, Herolind Shala, Matthías Vilhjálmsson og Johan Lædre Bjørdal før kommende sesong.

(©NTB/Eurosport.no)

Sett denne?

Video - Eurosports Eliteserie-podcast: Molde-profilene om frispark-sjef, gullambisjon og livet uten Solskjær

44:09
0
0