30 år gamle Juárez har den siste tiden tatt del i Vålerengas treningsopphold i spanske Marbella. Tidligere i vinter avsluttet han kontrakten med MLS-klubben Vancouver Whitecaps.
Sportslig leder i VIF bekrefter ovenfor Eurosport at de er interessert.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
– Vi har sagt at vi ser etter en etablert høyreback. Det var derfor vi hadde med oss Juárez. Så vi er interessert i noe der. Nå går oppholdet mot slutten, da skal vi sette oss ned med det. Det var jo ikke et prøvespill, men mer en mulighet til å se om det var noe der, forklarer sportslig leder, Jørgen Ingebrigtsen til Eurosport mandag ettermiddag.
Også Nettavisen melder at Juárez nærmer seg Oslo-klubben.
VIF-trener Ronny Deila håper at høyrebacken kan bli erstatteren for Amin Nouri, som siden forrige sesong har reist til belgisk fotball for å prøve lykken der.
– Vi håper at vi kan få det til, sier Deila til Nettavisen og legger til at «det ser veldig bra ut».
Juárez spilte for Mexico under 2010-VM. Han står med 39 landslagskamper, der den siste kom i 2012.
– Det er et scoop for oss. En mann som har så mange landskamper for Mexico, det sier jo sitt. Vi håper jo å få det til, men ingenting er avgjort. Om vi får det til, ser jeg på oss som ferdighandlet, sier Deila.
VIF har allerede sikret seg Deyver Vega, Herolind Shala, Matthías Vilhjálmsson og Johan Lædre Bjørdal før kommende sesong.
(©NTB/Eurosport.no)
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03