• Se Partizan Beograd - Molde torsdag fra klokken 20.30 på Eurosport Player , Dplay og MAX.
Holmlia-mannen gikk til Partizan Beograd etter at hans kontrakt med Stabæk utløp i januar 2019. Men i vår ble det bare to innhopp og totalt 17 minutters spilletid i den serbiske toppdivisjonen, før han vendte tilbake til Norge på lån tidligere i august. Nå har han kapret en fast plass i et Odd-lag som kjemper i tetstriden av Eliteserien, der han er på lån ut 2019-sesongen.
Torsdag møtes klubben som eier ham, Partizan Beograd, og medaljekonkurrent i Eliteserien, Molde til playoff for gruppespillet i Europa League.
Eliteserien
Dominerte etter kontroversielt rødt kort: – Det er risikoen ved å legge seg i feltet
11/05/2022 PÅ 18:53

Tomme tribuner

Kampen i Serbia spilles foran tomme tribuner som en straff etter rasistisk oppførsel blant publikum under lagets hjemmekamp i kvalifiseringen mot Yeni Malatyaspor 8. august. Partizan-fansen er kjent for å lage en heksegryte av kampene som spilles i Beograd, men slik blir det altså ikke torsdag.
Njie tror de tomme tribunene kommer til å ha mye å si.
– Det hadde vært noe helt annet med fansen på plass. De lager mye trykk og leven. Dersom tilskuerne var til stede, er jeg faktisk sikker på at Molde hadde tapt kampen. Uten tvil. At tribunene er tomme gjør oppgaven enklere for Molde, sier 23-åringen.
Han levner det norske laget gode muligheter over to kamper mot det serbiske hovedstadslaget.
– Nivåforskjellen mellom de beste lagene i Serbia og Norge er ikke så stor. Jeg tror Molde har en sjanse til å hamle opp med dem.

– Han kan bli en joker

Vinneren av dobbeltoppgjøret mellom de to er klar for Europa League-gruppespillet. Njie forteller hva som venter Molde torsdag.
– Partizan er et veldig slagkraftig lag som er ganske fysiske, men veldig tekniske. De spiller en veldig ballbesittende fotball, og er størst i landet sammen med Røde Stjerne. De forventer seier i hvert oppgjør og ønsker alltid å styre. Lengst frem i banen har de noen veldig gode individualister, sier Njie.
Han trekker frem et ess i Molde-laget som han tror kan komme til å utgjøre en forskjell.
– Molde har Mathis (Bolly) tilbake fra skade, og han kan være en joker. Om Molde går inn med lave skuldre og bruker hans hurtighet på kontringer, så kan det være gode muligheter for dem, sier Odds leiesoldat.
Bolly scoret det avgjørende 1-3-målet på overtid for Molde og sikret avansement fra den tredje kvalifiseringsrunden.
Søndag møtes nummer én og nummer tre i Eliteserien da Njies Odd reiser til Molde for å spille den 19. serierunden.
  • Se Partizan Beograd - Molde torsdag fra klokken 20.30 på Eurosport Player , Dplay og MAX.
Eliteserien
Høydramatisk da LSK klatret til toppen av tabellen: – Det smaker litt ekstra
18/04/2022 PÅ 18:10
Eliteserien
Spissreserven skal krige seg inn i laget: – Vil ikke være et andrevalg for evig
02/04/2022 PÅ 10:28