Populære sporter
All sport
Vis alt

Melgalvis straffet for flaggstunt

Stian Thelen

Oppdatert 27/06/2019 klokken 11:43 GMT+2

Aleksander Melgalvis er ilagt en bot etter flaggplantingen på Intility.

Melgalvis planter flagget

Foto: Eurosport

Aleksander Melgalvis er ilagt en bot på 4000 kroner etter flaggstuntet på Intility. Det bekrefter han selv til Hamar Arbeiderblad.
LSK-spilleren har ikke besvart Eurosport.nos henvendelse torsdag, men sier til HA at han er overrasket over boten.
– Jeg forventet ikke en bot, men nå skjer det altså. Det får så være. Det er NFF som bestemmer, men jeg er litt overrasket, og synes det er litt spesiuelt. Det gis bøter for noen forseelser , men ikke for andre, som noen mener er av lik karakter, sier Melgalvis.
Det ble fullt kok etter kampslutt på Intility etter LSKs 3-0 seier over Vålerenga. Melgalvis latet som om han plantet LSK-flagget i midtsirkelen. Gesten satte sinnene i kok i Vålerenga-leiren, og det hele endte med at tilskuere fra begge leirer stormet banen. Der ble delt ut slag ute på matta, mens vakter kom stormende til.
Til Eurosport.no dagen etter kampen sa Lillestrøm-spilleren at reaksjonene hadde vært mange, både positivt og negativt, men han angret ikke på stuntet.
– Dette tar jeg med knusende ro. Det har vært flere som har provosert i forkant og etterkant av disse kampene før, så man gir litt og tar litt. Det er sånn det er, sa han og fortsatte:
– Det var et morsomt påfunn som ble mottatt dårlig fra ene holdet, og bra fra det andre.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame