Det bekrefter klubben på sin hjemmeside. Han har signert på en treårskontrakt med klubben.
– For tre dager siden fikk vi bekreftet at Sean kom til å bli fristilt, og vi ble raskt enige om de personlige betingelsene med agenten hans. Jeg var også i kontakt med Sean selv, og fikk bekreftet at han virkelig ville tilbake til Nordmøre og KBK. Hans umiddelbare kommentar var at han gleder seg noe enormt, hvilket sier ganske mye om båndet mellom Sean, klubben og våre supportere, sier sportslig leder i KBK, Kenneth André Leren til klubbens hjemmeside.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Torsdag bekreftet Sean McDermotts agent, Daniel Stenfeld at de valgte å terminere kontrakten med Dinamo Bucuresti etter tre kamper. Kulturkrasj og plutselige endringer i klubbens keepersituasjon var grunnen.
– Situasjonen har vært veldig prekær fra å være så sterkt ønsket for en måned siden. Etter samtalene de siste dagene valgte vi å ta kontakt med klubben i går, med et ønske om å terminere kontrakten, noe presidentene og klubben har vært meget samarbeidsvillige med, sa Steinfeld.
McDermott kom til KBK i 2017 og spilte to sesonger for klubben, før han i januar i år valgte å signere for Dinamo. Torsdag kveld bekreftet også Kristiansund interessen for keeperen.
– Sean vil alltid være interessant for oss, med bakgrunn i hans prestasjoner i KBK og hans status i klubben og blant supporterne, skrev sportssjef Kenneth Leren i en SMS til Eurosport.no torsdag kveld.
Sett denne?
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03