Haugesund - Tromsø: 5-1
Det ble en målrik kamp på Haugesund stadion da Tromsø kom på besøk. Det første målet kom etter 31 minutter og det var Ibrahima Koné som fikk foten på den slik at ballen gikk i mål.
Eliteserien
Innbytteren sendte Nadderud til himmels og Stabæk opp på kvalikplass
31/10/2021 PÅ 18:59
Bare seks minutter senere satte Tromsø inn utligningen ved en heading fra Robert Taylor.
Men hjemmelaget tok igjen ledelsen bare to minutter senere. Denne gang var det Benjamin Tiedemann som headet ballen i stolpen, før han fikk ballen i mål på returen.
Se høydepunktene her:
To minutter på overtid før pause satte Mikkel Desler inn Haugesunds tredje for kvelden. Dermed gikk lagene til pause på 3-1.
– Det var deilig. Jeg synes det var på tide og jeg var litt heldig i denne kampen, sa målscorer Tiedemann i pausen.
Tromsøs Simen Wangberg var ikke fornøyd med å ligge under til pause.
– Det er ikke spesielt bra, men vi slipper inn på to dødballer og det skal ikke skje. Det er for lett. Der har vi vært gode i år, men vi har en liten hodemiss der på en corner, sa Wangberg til Eurosport i pausen.
Etter 63 minutter satte Haugesunds Torbjørn Kallevåg inn deres fjerde mål og med fire minutter igjen av ordinær tid økte Haugesunds Kone ledelsen til 5-1. Flere mål ble det ikke.
Se intervjuet med Grindhaug her. Saken fortsetter under:

– Langt i fra god nok

Tromsøs Simen Wangberg fikk også spørsmål etter kampen og var ikke særlig fornøyd.
– Vi er langt i fra god nok i dag og da får vi oss en smell mot Haugesund som er et fysisk godt lag og behersker det her bedre enn oss. Vi må bruke ferien godt på å trene, for vi kan ikke holde på slik på bordebane, sa Wangberg etter kampen.
Tromsø-treneren var heller ikke fornøyd etter tapet.
– Vi må spille bedre. Vi vet det og det er vondt, men vi må bare gå videre og ja, det hadde vært enkelt å sagt at vi skulle gått vodere og glemme kampen, men vi må analysere og gjøre tingene bedre. Det er slik vi gjør det, vi må spille bedre fotball, sa Simo Valakari til Eurosport etter kampen.
Haugesund-trener Jostein Grindhaud sa også til Eurosport etter kampen at Fredrik Pallesen Knudsen blir ute en liten stund etter skaden.
Se intervjuet med Simen Wangberg her:
Eliteserien
Fortvilelse for Tromsø da Glimt sikret tabelltopp med sein scoring
29/08/2021 PÅ 17:53
Eliteserien
FKH-profilens klare dom: – Drita dårlig!
28/08/2021 PÅ 11:58