Lillestrøm har slitt på stopperplass denne sesongen, men det har blitt null spilletid for Erik Tobias Sandberg. Skader skal ha sin del av skylden, men nå lånes landslagsstopperen ut til Skeid.
Lånet er ut sesongen, men på grunn av de nye lånereglene kan Lillestrøm hente han tilbake når de vil, dersom det skulle være behov for han.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
– Vi ønsker at Erik Tobias skal spille kamper på et så høyt nivå som mulig slik at han utvikle seg videre og være klar til å kjempe om en startplass i Lillestrøm fra 1. januar. Vi gleder oss til å se Erik Tobias i OBOS-ligaen, og har stor tiltro til at Skeid og Tom Nordlie vil gi ham de kortsiktige utfordringene som han trenger, sier sportssjef i LSK, Simon Mesfin til klubbens hjemmeside.
Sandberg kom nettopp tilbake fra U19-EM i Armenia, der han var kaptein for laget. De kom seg ikke videre fra gruppespillet etter uavgjort mot Irland og Tsjekkia, samt et 1-0-tap mot Frankrike.
Nå skal han til Skeid, og treneren, Tom Nordlie, var offentlig ute og roste Lillestrøm for samarbeidet på Twitter:
Til Lillestrøms hjemmeside sier han følgende:
– Vi håper at dette skal bli en vinn-vinn-situasjon både for spilleren, Lillestrøm og oss. Jeg lover aldri noen spilletid, men vi har ikke hentet ham inn for at han skal sitte på benken. Han er en ledertype og er voksen sin unge alder til tross, selv om han ikke har spilt så mye voksenfotball. Han har spilt mange ungdomslandskamper, og er sånn sett både erfaren og ikke-erfaren i en og samme person. For oss er dette en god løsning, sier Tom Nordlie.
Fra før har Skeid hentet Oskar Opsahl på lån fra Vålerenga. Klubben kjemper mot nedrykk og ligger for øyeblikket rett over kvalifiseringsplass til PostNord-ligaen.
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05