• Eliteserien og OBOS-ligaen ser du på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her!
– Det starta litt skeis der med at jeg skled på midten der. Men gutta er flinke til å rose meg, og pushe meg framover, så jeg fikk noen gode involveringer også, sier unggutten.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Etter kampen var han fornøyd med debuten og at laget tok tre etterlengtede poeng.
– Det var utrolig deilig, selv om vi til tider ikke spiller verdens fineste fotball. Det som var det viktigste i dag var de tre poengene og de tar vi, med null baklengs også, så jeg er fornøyd, sier Elyounoussi.
Saken fortsetter under videoen
Det sa Anwar Elyounoussi etter kampen mot Odd, søndag. Sarpsborg-spilleren er bror av Southampton-profil Moi Elyounoussi, og i likhet med sin bror har 20-åringen hele livet spilt lenger frem i banen.
– Jeg har spilt kant og spiss hele livet mitt, men i vinter ble jeg back. Jeg tror det var litt tilfeldig, men jeg har prøvd å tatt det til meg, og det er aldri dumt å kunne bekle flere roller, sier Elyounoussi, og fortsetter:
– I dag spiller jeg 90 minutter som back, hadde du spurt meg om det for ett år siden hadde jeg aldri trodd på det, sier Anwar Elyounoussi.
Med både Tarik og Moi som offensive spillere, kan det nå være duket for at det også er en forsvarsspiller i fotballfamilien.
– Nå har vi jo to angrepsspillere, og vi trenger jo en forsvarsspiller også, så da har vi en høyreback-Elyounoussi og høyrekant-Elyounoussi, sier debutanten.
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09
Eliteserien
Vil forhindre nye skandalescener: – Vi skal være synlige
04/11/2021 PÅ 16:05