• Eliteserien og OBOS-ligaen ser du på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her!
– Det starta litt skeis der med at jeg skled på midten der. Men gutta er flinke til å rose meg, og pushe meg framover, så jeg fikk noen gode involveringer også, sier unggutten.
Eliteserien
Ekspertens tordentale: – Leverer på et så skrekkelig nivå at jeg blir flau
14/10/2022 KLOKKEN 19:38
Etter kampen var han fornøyd med debuten og at laget tok tre etterlengtede poeng.
– Det var utrolig deilig, selv om vi til tider ikke spiller verdens fineste fotball. Det som var det viktigste i dag var de tre poengene og de tar vi, med null baklengs også, så jeg er fornøyd, sier Elyounoussi.
Saken fortsetter under videoen
Det sa Anwar Elyounoussi etter kampen mot Odd, søndag. Sarpsborg-spilleren er bror av Southampton-profil Moi Elyounoussi, og i likhet med sin bror har 20-åringen hele livet spilt lenger frem i banen.
– Jeg har spilt kant og spiss hele livet mitt, men i vinter ble jeg back. Jeg tror det var litt tilfeldig, men jeg har prøvd å tatt det til meg, og det er aldri dumt å kunne bekle flere roller, sier Elyounoussi, og fortsetter:
– I dag spiller jeg 90 minutter som back, hadde du spurt meg om det for ett år siden hadde jeg aldri trodd på det, sier Anwar Elyounoussi.
Med både Tarik og Moi som offensive spillere, kan det nå være duket for at det også er en forsvarsspiller i fotballfamilien.
– Nå har vi jo to angrepsspillere, og vi trenger jo en forsvarsspiller også, så da har vi en høyreback-Elyounoussi og høyrekant-Elyounoussi, sier debutanten.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
Eliteserien
VIF-sjefen varsler flere storsigneringer: – Vi søker på øverste hylle
06/08/2022 KLOKKEN 12:14