TRONDHEIM/OSLO (Eurosport.no):
– Jeg er ferdig med den perioden og er nå riktig spent på den nye sesongen. Jeg gleder meg til å se guttene igjen, og gleder med til å møte det nye trenerteamet. Det har skjedd mye det siste året, men nå er alt kommet på plass. Nå gleder jeg meg til å støtte troppen og komme gjennom den neste måneden med trening og for så å starte sesongen, sier Nicklas Bendtner i et intervju med Rosenborgs hjemmeside.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Nicklas Bendtner er tilbake på treningsfeltet til Rosenborg mandag. Spissen er ferdig med å sone voldsdommen på 50 dager.
Bendtner ble godt tatt imot av lagkompisene og stemningen var god på treningsfeltet. Det var en leken og spillesugen dansk spiss som viste seg frem med flere flikker og hælpasninger under økten.
Mandagens økt er den første spissen gjennomfører under RBKs nye trener Eirik Horneland. Han har tidligere besøkt spissen i København da han sonet straffen. Slik forklarer han hvordan det å sone straffen har vært.
– Jeg har stått opp og spist frokost hjemme, så har jeg dratt på trening som en del av oppkjøringen til denne sesongen. Der har jeg vært i seks timer hver dag fra mandag til lørdag. Jeg har trent utrolig hardt og har vært fokusert. Da jeg kom hjem var reglene slik at jeg kun kan være inne, så det har vært lett å forholde seg til hva man kan og ikke kan gjøre. Det verste er at man ikke har friheten, men det skal jo også være en straff og det har jeg også merket, sier spissen.
Den danske stjernespilleren har sonet straffen siden 3. januar med fotlenke i sin egen leilighet i København. Bendtner ble dømt til 50 dagers fengsel for den mye omtalte voldsepisoden mot taxisjåføren høsten 2018.
Sett denne? Saken fortsetter under videoen:
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03