Populære sporter
All sport
Vis alt

Leikvoll Moberg presentert av ny klubb: – Gir nye dimensjoner til midtbanen

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 10/01/2020 klokken 20:35 GMT+1

Han går gratis fra Bodø/Glimt og har vært sterkt linket til Brann. Nå er Vegard Leikvoll Moberg (28) klar for danske Silkeborg.

Vegard Leikvoll Moberg

Foto: Scanpix

På sine nettsider melder den danske Superliga-klubben at midtbanemannen har skrevet under på en avtale frem til sommeren 2022.
– Med signeringen av Vegard Moberg får vi en erfaren spiller inn, som har har prestert godt i de siste sesongene i Bodø/Glimt, der han var med på å sikre sølv i 2019. Han har vist stor interesse for Silkeborg til tross for andre muligheter, og han gir noen nye dimensjoner til midtbanen, der han blant annet kan bidra med erfaring og fysikk. sier klubbens sportssjef Jesper Stücker.
Han kom til Silkeborg fredag, og gjennomgikk den obligatoriske medisinske sjekken og underskrev kontrakten.
– Jeg hadde lyst til å prøve et annet land og en annen liga, og da jeg var kontraksløs i Bodø/Glimt var det nå sjansen var der. Da muligheten med Silkeborg dukket opp var jeg ikke i tvil om at jeg skulle gripe den. Superligaen har høy status hos fotballspillere i Norge, og nå gleder jeg meg til å prøve det. Jeg kommer inn med positiv engergi og kan nok også bidra med min erfaring og hjelpe med å binde tingene sammen, sier Moberg til klubbens nettsider.
Der skrives det at han avslo et tilbud om kontraksforlengelse i Bodø til fordel for Silkeborg.
picture

Bekrefter åpenbar interesse for to gamle helter: – Ekte rosenborgere

Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame