LILLESTRØM (Eurosport.no):
Thomas Lehne Olsen startet sesongen forrykende på topp for Lillestrøm, og etter to kamper sto han med tre mål. Og det kunne vært flere.
Eliteserien
Molde er seriemestere 2022: Slik var eventyr-sesongen
16/10/2022 KLOKKEN 18:55
I takt med laget har han slitt litt mer i de påfølgende kampene, men det er ikke tvil om at det bor mål i den tidligere Tromsø-toppscoreren.
Selv om Lillestrøm trøblet fælt forrige sesong – og han ofte endte i offside – puttet han tolv ganger på laget som berget plassen på tampen av sesongen. Det er blitt lagt merke til også utenfor landegrensene.
– Det er ikke noe konkret, men det har vært interesse. Det er morsomt å bli lagt merke til, og at man gjør noe riktig. Så klart håper jeg å utvikle meg og bli en enda bedre spiller, sier han til Eurosport.
Lehne Olsen var i godt humør da Eurosport møtte han (saken fortsetter under):
Det var da den tidligere HamKam-spilleren var gjest i Hamar Arbeiderblads podcast nylig at han først lettet på sløret om friere fra Asia.
– Hvordan har du fått høre om interessen?
– Gjennom agenten min. Det er spennende, og det er bare å jobbe på videre, sier Lehne Olsen, som ikke ønsker å gå nærmere inn på land, liga eller type fotball.
– Nei, det ønsker jeg ikke ettersom det ikke er noe konkret. Men det er morsomt uansett, så får vi se etter hvert.
For spissen, som slo gjennom i HamKam og senere har spilt for Strømsgodset, Ull/Kisa, Tromsø og nå Lillestrøm, har ikke lagt vekk tankene om å prøve seg utenlands. De ambisjonene er fortsatt til stede.
– Det er klart. Jeg har jo lyst til å bli så god som mulig og spille på et så høyt nivå som mulig. Utvikler jeg meg og kanskje scorer litt flere mål, så byr det seg kanskje en mulighet. Men det er mye jobb som gjenstår før den tid.
Og jobber hardt, gjør 27-åringen. Nå kanskje mer enn noen gang, og da Eurosport var til stede på treningen i regnværet torsdag, var han som vanlig en av de ivrigste til å jobbe med avslutninger etter at fellesdelen var unnagjort.
– Har du fortsatt tro på at det kan skje en gang i fremtiden?
– Ja, trua må man alltid ha. Og så er det opp til deg sjøl hvor god du blir.
Men først venter Rosenborg lørdag. De regjerende mestrene kommer til Åråsen til en klassiker som er spilt sammenhengende siden trønderne kom opp igjen før 1979-sesongen.
– Det er alltid morsomt å møte Rosenborg, uansett hvilket lag du spiller på. Det blir et sånt derby uansett. Og det er gøy å møte det som skal være Norges beste lag.
For Lillestrøms del har det handlet om å slikke sårene og omgruppere etter 0-4 i Bodø i forrige runde.
– Vi har prøvd å tenke fremover. Det er klart det var en fæl dag forrige søndag, men den er glemt nå. Vi ser veldig frem mot kampen lørdag. Vi har pratet om hvorfor det ble slik, og jeg håper vi er kommet til bunns i det. Nå må vi se fremover og trene på ting vi kan bli bedre på. Det blir spennende å se om vi har trent godt, sier LSK-spissen.
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39