Den 25 år gamle angriperen står oppført med 14 landskamper for landet sitt. Foreløpig er det blitt med ett mål.
Ifølge Transfermarkt har han totalt scoret 49 mål på 231 kamper. Den begynte i Limon, før han i 2014-/2015-sesongen spilte for OFI i Hellas. Siden har han spilt i Danmark, for Hobro, Randers, Lyngby og Midtjylland.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
For FC Midtjylland står han med seks mål på 35 kamper.
Nå trente han altså med Vålerenga.
– Vi jobber hele tiden med spillere inn og ut, men hvor de kommer fra, heter eller hvor aktuelle de er, har jeg ingen kommentar til. Men det ligger vel i kortene at det må skje noe de i løpet av de tre neste ukene, dersom eventuelle spillere skal være aktuelle for spill i år, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen til Eurosport.
Klubben solgte Chidera Ejuke til Heerenveen, og ser seg om etter mulige erstattere. Nylig meldte den svenske avisen Expressen at fransk-amerikanske Romain Gall fra Malmö FF kunne bli mannen som kan ta over hans rolle.
– Kan du si noe om interessen for ham?
– Det blir egentlig samme svar som på det forrige. Vi jobber hele tiden med spillere inn og ut, men har ingen kommentarer utover det, sier Ingebrigtsen.
Når det gjelder Amin Nouri, som har vært på lån i belgiske Oostende og også takket nei til en permanent overgang, er han tilbake i hovedstaden.
Backen har vært i Oslo og trent med Vålerenga siden om lag 15. juni. Han hadde noen dager fri etter at sesongen i Belgia var over. Så trente han med laget frem til de tok ferie, og er i gang igjen nå.
– I og med at overgangsvinduet ikke åpnet før nå, har han heller ikke vært spilleklar. Men Amin er her hos oss, sier Ingebrigtsen.
– Så han er aktuell for tropper fremover dersom trenerteamet ønsker det?
– Han er aktuell, ja.
Vålerenga tar imot Kristiansund til hjemmekamp på Intility søndag kveld klokken 20:00.
Sett denne?
Eliteserien
Eksperten slakter laget – treneren er ikke overrasket
21/11/2021 PÅ 12:23
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56