Populære sporter
All sport
Vis alt

Landslagsdebuten ryker for Eliteserie-kometen

Espen Blaker

Oppdatert 04/06/2019 klokken 22:31 GMT+2

Ylldren Ibrahimaj må vente på sin Kosovo-debut.

ibrahimaj

Foto: Eurosport

Viking-spilleren har vært blant klubbens beste denne sesongen, og prestasjonene på banen ble belønnet med en plass i Kosovos landslagstropp til de kommende EM-kvalikkampene mot Montenegro og Bulgaria.
Uheldigvis for Ibrahimaj kom innkallingen litt for brått på – spilleren har rett og slett ikke hatt tid til å ordne det nødvendige papirarbeidet som må til for å få internasjonal spilletillatelse.
– Siden jeg er født i Norge må jeg fikse noen papirer som gjør at jeg blir spilleklar for Kosovo, og det har jeg ikke fått tid til før denne samlingen. Hadde jeg visst at jeg kom til å bli kalt opp hadde jeg selvsagt fikset det for lenge siden, skriver Ibrahimaj i en SMS til Rogalands Avis.
Han legger til at det selvsagt er kjedelig å ikke få spilt, men at nå skal bruke tiden sammen med landslaget til å bli kjent med spillerne og komme inn i gruppen.
– Jeg har blitt tatt veldig godt imot, og så langt har det vært en veldig fin opplevelse, sier Ibrahimaj, som hadde sin første dag med Kosovos landslag søndag.
Ibrahimaj står med fem målpoeng (to mål, tre målgivende) på ni kamper for Viking denne sesongen.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame