Viking-spilleren har vært blant klubbens beste denne sesongen, og prestasjonene på banen ble belønnet med en plass i Kosovos landslagstropp til de kommende EM-kvalikkampene mot Montenegro og Bulgaria.
Eliteserien
Slo ned egen keeper og ble utvist da Viking snudde på overtid
28/11/2021 PÅ 18:00
Uheldigvis for Ibrahimaj kom innkallingen litt for brått på – spilleren har rett og slett ikke hatt tid til å ordne det nødvendige papirarbeidet som må til for å få internasjonal spilletillatelse.
– Siden jeg er født i Norge må jeg fikse noen papirer som gjør at jeg blir spilleklar for Kosovo, og det har jeg ikke fått tid til før denne samlingen. Hadde jeg visst at jeg kom til å bli kalt opp hadde jeg selvsagt fikset det for lenge siden, skriver Ibrahimaj i en SMS til Rogalands Avis.
Han legger til at det selvsagt er kjedelig å ikke få spilt, men at nå skal bruke tiden sammen med landslaget til å bli kjent med spillerne og komme inn i gruppen.
– Jeg har blitt tatt veldig godt imot, og så langt har det vært en veldig fin opplevelse, sier Ibrahimaj, som hadde sin første dag med Kosovos landslag søndag.
Ibrahimaj står med fem målpoeng (to mål, tre målgivende) på ni kamper for Viking denne sesongen.
Eliteserien
Null fyr i teltet: – Vi blir for feige
07/11/2021 PÅ 19:56
Eliteserien
Munnhuggeri før derbyet: – Stas for VIF å komme på besøk til storebror
05/11/2021 PÅ 17:09