BEKKESTUA (Eurosport.no):
– Det forteller at vi holder på med noe spesielt her ute på Nadderud. Vi er flinke til å pushe hverandre og unner hverandre all suksess. Dette er noe vi gjør sammen, og vi gjør alt vi kan for å bli bedre, sier Emil Bohinen til Eurosport.no.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Sistemann i midtbanesekstetten, Luc Kassi, er av naturlige årsaker ikke vurdert av hverken Pål Arne «Paco» Johansen eller Leif Gunnar Smerud. En de som er det, er nettopp Emil Bohinen. Han er sammen med Kristoffer Askildsen på U21-laget.
Klubben har også tre spillere på U20-landslaget som møter Østerrike og Slovakia. Hugo Vetlesen, Ola Brynhildsen og Tobias B. Børkeeiet er alle tre med i troppen som en del av forberedelsene til U20-VM til sommeren.

utsnittstbmb

Foto: Eurosport

Bohinen ønsker konkurransen om plassene velkommen.
– For meg er det bare positivt. Jeg er vant til det og det hjelper meg å pushe meg. Jeg vet at jeg må fortjene den plassen hvis jeg skal bidra fra start.
– Hvorfor skal Henning Berg satse på deg?
– Fordi jeg er sulten. Jeg kommer til å gjøre alt som trengs og alt han ber meg om. Jeg føler jeg er i god form og bidrar positivt til laget, og har en del egenskaper som hører hjemme ute på matta der. Det er derfor han skal bruke meg, sier Bohinen til Eurosport.no og setter opp et stort smil.
Det er nok av spillere på aldersbestemte landslag i Stabæk (saken fortsetter under):
Men først skal 20-åringen, som var involvert i elleve Eliteserie-kamper forrige sesong – tre fra start og åtte innhopp – og lagkameratene vise seg frem for Norge.
– Jeg skal det, det er veldig viktig. Det kommer et U20-VM jeg har veldig lyst til å være med på. Så først og fremst handler det om å fortjene plassen her og bidra for Stabæk, og hvis jeg gjør det tror jeg sjansene er gode.
Som Eurosport.no har skrevet tidligere kan mesterskapet føre til at Stabæk får flyttet Eliteserie-kamper mellom 23. mai og 15. juni. Både trener Henning Berg og sportssjef Inge Andre Olsen var svært positive til å få med klubbens talenter i turneringen.
Les også: Stabæk kan få Eliteserie-kamper flyttet på grunn av U20-VM
Nevnte Berg føler laget står bra rustet til seriestart.
– Vi blir klare. Vi skal bruke kampene og treningene vi har igjen til å spisse litt og bli enda litt hvassere.
– Er du trygg på at det ikke blir en sesong som den i fjor?
– Resultatmessig vet man aldri helt hvordan det blir. Eliteserien blir jevn og tett, og vi må kjempe for hvert poeng. Det er ingen som henter noe gratis. Men jeg tror på bedre defensiv og offensiv samhandling. Vi som skal prestere bedre enn store deler av forrige sesong, det tror jeg på, sier Stabæk-treneren til Eurosport.no.
Følg Eliteserien på Eurosport Player.
Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03