Molde - Vålerenga 4-1
På stillingen 3-1 til Molde oppstod situasjonen som punkterte kampen.
Eliteserien
Kalt «Judas» da han vraket RBK – i kveld ble han VIF-helt på Lerkendal
17/10/2021 PÅ 18:53
Adam Larsen Kwarasey løp ut for å bryte en ball og nådde den først. Mottaket var imidlertidig upresist og ballen ble brutt av Eirik Hestad så den landet rett i beina til Martin Ellingsen.
– Jeg tenker ikke så mye der. Jeg hadde én jobb å gjøre, og det var å chippe ballen i mål, fortalte Ellingsen etter målet sitt.
Adam Larsen Kwarasey var generelt sett fornøyd med kampen, men skulle naturlig nok vært foruten den situasjonen.
– Jeg ser at han skal slå på Moström som kommer bak der og så skal jeg bare bryte. Og så får jeg touchen litt forkjært og det blir brutt. Så skjer det som skjer, og det er kjipt, sier Kwarasey om tabben sin.

Tidlig ledelse

På det tidspunktet var Molde allerede i en stor ledelse, etter at Ohi først hadde sendt dem i ledelsen. Det gjorde han etter bare fem minutter.
– Det er deilig selvfølgelig. Tre poeng nå og seks poeng på to kamper. Så tapte vi ikke første matchen heller, så det ser bra ut. Vi skal bare fortsette vi, sa Ohi til Eurosport.no etter kampen.
LES OGSÅ: Haugesund-talent mister resten av sesongen
Magnus Wolff Eikrem la på til 2-0 etter fem minutter av den andre omgangen, før Eirik Ulland Andersen satte enda én, kun to minutter senere på et straffespark. Dermed fikk Molde en drømmestart etter pause.
Deretter kom Vålerenga mer og mer med i kampen og skapte noen gode muligheter, blant annet da innbytter Herolind Shala skjøt i stanga. Men etter en god periode slo Molde tilbake på tampen av kampen.

Keepertabbe

Adam Larsen Kwarasey var helt på bærtur og da han hadde et dårlig mottak på rundt 30 meter kunne Martin Ellingsen sette det fjerde.
Like etter var Ohi nære på å krige inn ett mål til, men det ble med de fire. Dermed er Molde i ledelsen av Eliteserien med syv poeng. Vålerenga har på sin side gått på sitt andre tap på read, etter at de slo Mjøndalen 2-0 hjemme i første serierunde.
– Det var greit. Vålerenga har mye ball, men vi har god kontroll. De skaper litt i andre omgang, men vi er effektive foran mål, og det er det som gjelder, sa Ellingsen.
– Vi fremstår mye mer som oss selv i dag. Vi spiller mye bra fotball og tar bort ballbesittelse fra Molde. De tar oss lit tpå kontringer av og til, men det er mye av det vi skal drive med, men så gjør vi for mange individuelle feil, som gjør at vi taper kampen, sa Vålerenga-trener, Ronny Deila.
Eliteserien
Nådeløs Fagermo da Sandefjord banket VIF: – Hårreisende det vi ser
12/09/2021 PÅ 18:00
Eliteserien
Senket «storebror» med to effektive minutter: – Nå lukter de på edelt metall
29/08/2021 PÅ 17:56