Det er i utgangspunkt ikke noe som tilsier at RBK skal dra til Bergen å hente poeng. Laget ser fortsatt helt tannløst ut og elleveren jeg har tatt ut fra to lagene viser også det. Dette mener jeg er den beste elleveren fra disse to lagene. Jeg har kun tatt hensyn til dagsform når jeg tatt ut laget.KeeperAndre Hansen - RBKHansen har ikke vært like patent som i fjor, men han kan ikke lastes for den svake starten til RBK. Fortsatt noen hoder høyere enn Branns keeperduoHøyrebackTaijo Teniste - BrannEn av ligaens mest undervurderte spillere. Har et høyt laveste nivå og Lars Arne Nilsen vet alltid hva han får av sin høyreback. Vært et hakk skarpere enn HedenstadMidtstopperVito Wormgoor - Brann
Til tross for at Brann sluppet inn en del mål, har Wormgoor vært god. Bergenserne har blitt ekstremt hardt straffet på de få sjansene de hatt mot seg.
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39
Saken fortsetter under videoen
MidtstopperBismarck Acosta – BrannEtter å til tider ha vært ute i kulden i fjor høst, har Acosta etablert seg sammen med Wormgoor. Nådeløs i duellspillet, men også vært god i spillet med ball. Har uten tvil vært bedre enn sine kollegaer i Trondheim. VenstrebackRuben Kristiansen – BrannKanskje litt overraskende, men denne sesongen har Ruben Kristiansen vært bedre enn Birger Meling. Sentral midtbaneAmer Ordagic - BrannHar fungert mer eller mindre som en balansespiller etter hans inntreden på Brann-laget. Har imponert og skapt en helt annen trygghet. Dekker rom på en forbilledlig måte, og tar kloke og trygge valg med ball. En posisjon som RBK fortsatt sliter med å finne riktig person i. IndreløperMike Jensen - RBKJensen startet likt som resten av RBK sesongen svakt, men har løftet seg de siste kampene. Vi har sett en mer gjenkjennelig danske. Han har større løpskraft enn i starten av sesongen, og kommer oftere i gode posisjoner med ball. Siden ser vi en mer sinna Jensen på banen, det er et godt tegn.
Saken fortsetter under videoen
IndreløperPetter Strand - BrannI et varierende Brann har Strand vært stabil. Han har spilt både kant og indreløper, men det er i sistnevnte posisjon han er best. Toveis midtbanespiller med enorm løpskraft. Dyktig til å time løp inn i boks og er et offensivt våpenHøyrekantGilbert Koomson - BrannI denne posisjonen har ingen på verken RBK eller Brann vært spesielt gode. Komsoon har sett bedre ut i det siste, men sliter fortsatt med å levere målpoeng. SpissDaudo Bamba – BrannBamba har fortsatt til gode og imponere denne sesongen, men det er strengt tatt ikke noen konkurranse om spissplassen, RBKs spisser har levert under enhver kritikk. Bamba kommer mer til sin rett i midten når Berisha er på banen, og stjeler litt oppmerksomhet. VenstrekantVeton Berisha – BrannBerisha finner seg mer og mer til rette i Bergen. Han har vært god siden han ble flyttet ut på kanten, og er en stadig trussel. Han har i det siste begynt å levere både mål og assist.
  • Brann - Rosenborg ser du søndag 19.55 på Eurosport Player, Dplay og TVNorge. Få tilgang her!
Eliteserien
Helland med gladmelding før RBK-kampen
17/06/2022 KLOKKEN 12:18
Eliteserien
Godset «reiste kjerringa» – valset over svakt RBK-lag: – Et abslolutt lavmål
08/05/2022 KLOKKEN 17:53