Scanpix

Kristiansund jakter tidligere Haugesund-ving

Kristiansund jakter tidligere Haugesund-ving

14/03/2019 10:17Oppdatert 14/03/2019 10:24

Kristiansund ønsker å hente inn tidligere Haugesund-spiller Liban Abdi. Spilleren er uten kontrakt for tiden og er med Kristiansund på prøvespill til Marbella.

Eurosport Player: Kjøp abonnement her

Direkte på Eurosport

– Vi har sagt at vi ønsker en angrepsspiller til, og har jobbet litt med det de siste ukene. Når vi fikk en skade på Kastrati på Marbella forrige helg, måtte vi prøve å fremskynde den prosessen. Liban Abdi visste vi var tilgjengelig på kort varsel, og sørget for at han kunne dra ned til Marbella på tirsdag, fortalte sportslig leder Kenneth Leren til Eurosport.no

Liban Abdi har siden i fjor sommer vært kontraktsløs da han terminerte kontrakten sin med saudi-arabiske Al-Ettifaq. Den somalisk fødte vingen har norsk statsborgerskap og har tidligere spilt for Haugesund i to sesonger og ser nå ut til å gjøre en retur til norsk fotball.

– Jeg har inntrykket av at han er interessert i å spille for Kristiansund, det er jo en spiller vi sjekket opp i fjor sommer så vi har litt oversikt over han. Han er en interessant type som kan bekle ulike roller i angrepstrioen, forteller Leren.

Flamur Kastrati måtte forlate treningsfeltet forrige helg på grunn av en strekkskade, og er dermed skadet på ukjent tid. Dermed hentet Kristiansund inn Liban Abdi inn på kort varsel. Abdi var allerede å se i aksjon i går mot Sogndal da lagene spilte uavgjort 0-0.

– Det er litt tidlig å si noe på Kastrati, men det er en strekkskade og da kan det gå litt tid, sier Leren før han legger til.

– Vi ser etter en spiller som kan dekke både ving og spissrollen, Abdi tenker vi at er en sånn type. Vi har også andre kandidater som vi vurderer og som vi har jobbet med de siste ukene, uten at vi har kommet veldig langt i de prosessene.

Har du sett denne?

Video - Eurosports Eliteserie-podcast: Brann-profilene om konkurransen, største nedtur og treningskampkultur

57:54
0
0