Populære sporter
All sport
Vis alt

Kristiansund låner Godset-back: – Flere klubber ønsket ham

Oppdatert 23/03/2019 klokken 17:49 GMT+1

Christopher Lindquist (23) forlater Marienlyst til fordel for KBK frem til sommeren.

Christopher Lindquist

Foto: Scanpix

DRAMMEN / OSLO (Eurosport.no):
Det melder Tidens Krav, og bekreftes av både spilleren selv og Jostein Flo overfor Eurosport.no.
– Det var flere klubber som ønsket å låne ham, men det med spilletid var viktig. Vi tenker at spilletid på høyest mulig nivå var viktig, og er glade for at Kristiansund kan gi ham det, sier Flo til Eurosport.no.
Det skjer mye i Kristiansund en ukes tid før seriestart. Som Eurosport.no meldte tidligere lørdag, er Moldes Thomas Amang på vei inn, samtidig som Stian Semb Aasmundsen ser ut til å ende opp i Mjøndalen.
(Artikkelen fortsetter under)
Nå er det også klart at backen Christopher Lindquist, som var på banen i sju kamper for Strømsgodset forrige sesong, er klar på en avtale frem til sommeren. Han var en del av Godset-laget allerede i 2015. Han har også vært innom Hønefoss og Florø.
– Jeg tror det kan bli en bra match. Jeg trenger spilletid og å utvikle meg gjennom å spille. Jeg har konkurrert om en plass her helt frem til nå, men så kom vi frem til at det er best at jeg lånes ut. Jeg har bare så vidt snakket med Christian (Michelsen), så jeg reiser opp, gir det har jeg har og så får vi ta det derfra, sier Lindquist til Eurosport.no.

Topp 6?

Han var lørdag på benken for Godset i treningskampen mot Start, men etter at avtalen kom på plass klokken 10:00 var det utelukkende som reserveløsning dersom det skulle opp skader.
Han tror laget som kom på 5. plass i fjor også kan levere en god sesong i år.
– Jeg synes de spiller bra fotball, kanskje ambisjonen bør være topp 6, nærmest spør 23-åringen, før han også fastslår at det kristiansundske været neppe blir noen utfordring.
– Det var litt av det samme da jeg spilte i Florø. Da opplevde jeg vel alle fire årstider i løpet av en kamp, sier han med et stort smil.

Ulvestad forlenger

KBK har både Aliou Coly og Bent Sørmo som alternativer på backen, men Coly har karantene i årets to første kamper, samtidig som en ankelskade gjør Sørmo usikker til seriestarten.
– Vi har også planer om å dyrke Coly mer som midtstopper. Og vi har jo sagt vi skal ha dobbel dekning på alle plasser, sier Kenneth Andre Leren til TK.
Samme avis melder også at Pål Erik Ulvestad og klubben er enige om en toårskontrakt.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame