Etter å ha vært tre år i KBK gikk kontrakten hans ut ved årsskiftet. For noen dager siden fortalte han Tidens Krav at han hadde vært på besøk i en klubb.
– Fikk fint inntrykk av by, klubb og apparat, men ikke enig med noen ennå. Dro nedover for å få et inntrykk, så får vi se hva som skjer, skriver han på tekstmelding til avisen.
Eliteserien
Få oversikt: Bekreftede overganger i Eliteserien 2020
29/06/2020 PÅ 14:14
Eurosport kunne da melde at klubben det var snakk om var Wisla Plock.
Og nå har han altså skrevet under på en avtale med klubben, som strekker seg til juni 2022. Det melder klubben på sine nettsider, der han også poserer på et bilde med den blå drakten, sammen med sportssjef Marek Jóźwiak.
– Helt fra begynnelsen har han stått høyt på vår ønskeliste. Vi har innhentet gode rapporter på ham fra folk som følger det norske markedet tett, sier visepresident Tomasz Marzec til den polske avisen Wyborca.
Han forteller videre at de mener det er positivt at han kan bekle begge sider, og at det var to viktige grunner til at de valgte å hente trønderen til klubben.
– Det første er at han er en erfaren spiller, også grunnet alderen, som gjør at han bidra med en gang og tilføre oss masse kvalitet. Det er andre er at det var innenfor våre økonomiske rammer. Vi måtte ikke ut med en overgangssum, ettersom kontrakten hans var utgått og han var gratis, sier Marzec.
Klubben ligger på åttendeplass i den polske Ekstraklasa, som består av 16 lag. De har 30 poeng etter 20 kamper. Legia leder med sine 38 poeng.

Indre Bane nyttårspod: RBK-opprydding, VIFs drømmetrener og Godset i trøbbel

Eliteserien
Ny strategi fra toppklubbene: Å starte Eliteserien med tomme tribuner mer aktuelt
14/04/2020 PÅ 13:15
Eliteserien
Spillerne: Enkel forklaring på Vikings rotasjonssuksess
14/04/2020 PÅ 10:03