Populære sporter
All sport
Vis alt

Kastrati-party da KBK smadret Mjøndalen

Stein-Erik Stormoen

Oppdatert 25/08/2019 klokken 21:03 GMT+2

Flamur Kastrati levde virkelig opp til sin egen hashtag.

Flamur Kastrati

Foto: Scanpix

Kristiansund - Mjøndalen 4-0 (Eurosport.no):
For spissen har med en humoristisk undertone tatt i bruk emneknaggen #nokastratinoparty på Twitter. Med ham tilbake i førsteelleven løsnet det virkelig for Kristiansund.
Men først var det Christophe Psyché, midtstopperen som er toppscorer i klubben, som stanget inn en corner og sitt femte mål for sesongen etter snaue kvarteret.
Rett før pause utnyttet Kastrati en grov pasningsfeil hos gjestene, og serverte Sondre Sørli som var sikker alene med Julian Faye Lund.
(Artikkelen fortsetter under):
Bare minutter etter sidebyttet viste nykommeren Amahl Pellegrino seg frem mot gamle lagkamerater, da han styrte ballen ned i lengste hjørne og scoret i debuten.
– Vi spiller en meget god kamp og scorer fine mål. Det er mye som er positivt i dag. Det var mye riktig i dag. I dag vil vi, og vi slipper oss løs. Vi jobber sammen. Det har vært litt for lett å falle ned på 95 prosent og tro at vi er bedre enn vi er. Vi må jobbe steinhardt, da får vi fram individualistene våre, sier Kristiansund-trener Christian Michelsen til Eurosport.
(Artikkelen fortsetter under):
Og så var det Kastratis tur, da han nærmest på hockeyvis styrte inn en avslutning fra Amiduo Diop.
– Jeg trodde vi skulle være med denne type matcher. Vi gjør dumme valg, og mangler ferdigheter til å ta såpass dristige valg. Vi får brudd mot oss og døballer. Jeg er veldig skuffet over at vi ikke klarer unngå gi dem så mange muligheter. Måten vi slipper inn mål på skuffer meg mest, sier Mjøndalen-trener Vegard Hansen til Eurosport.
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame