Populære sporter
All sport
Vis alt

Kårer vinterens beste overgang: – Alle brikkene faller på plass

Oppdatert 27/02/2019 klokken 22:46 GMT+1

Eurosports Asbjørn Myhre og Petter Bø Tosterud avslører hvem de mener er vinterens beste overganger i Eliteserien hittil.

Martin Bjørnbak

Foto: Scanpix

Det er fremdeles mange uker igjen for Eliteserie-klubbene å stable på plass stallen til 2019-sesongen. Allerede har det vært hektisk aktivitet på overgangsvinduet for mange..
Overgangsvinduet stenger 1. april.
I den ferskeste utgaven av Eurosports Eliteserie-podcast snakker Bø Tosterud og Myhre om det de mener er overgangsvinduets beste handler så langt. De to er ikke helt enige med hverandre.

– Mye bedre enn de som er fra før

Molde har hentet Fredrik Sjølstad, Eirik Ulland Andersen, Erling Knudtzon, Mathis Bolly og Kristoffer Haraldseid. Men det er Martin Bjørnbak som skiller seg ut for Bø Tosterud.
– For min del er han den beste signeringen hittil. Han er den spilleren som gjør at alle brikkene faller på plass i laget. Det er den spilleren som gjør størst forskjell i et lag med sin inntreden, sier kommentatoren.
Han trekker også frem Gjermund Åsens overgang til Rosenborg.
– Men han kommer ikke inn og er sykt mye bedre enn spillerne som allerede er der. Det gjør Bjørnbak, etter min mening.
Han utdyper viktigheten av å få på plass den tidligere Bodø/Glimt-kapteinen:
– Molde hadde seks-syv forskjellige midtstopper-konstellasjoner forrige sesong. Men hvem er det som er sjefen bak der? Det har vært et stort spørsmålstegn. Nå blir Bjørnbak den som skal spille hver gang, sier han.
Se den nyeste episoden av Eurosports Eliteserie-podcast her! Artikkelen fortsetter under videoen.

Kjent nykommer

Myhre har bitt seg spesielt merke i Martin Samuelsens låneovergang fra West Ham til Haugesund.
– Det er en som virkelig bør kunne heve laget sitt, en spiller som virkelig trengs. Jeg gleder meg veldig til å endelig se ham i Eliteserien og Haugesund, Martin Samuelsen, sier Myhre.
Samuelsen er oppvokst i Haugesund, men dro til England og Manchester City allerede som 14-åring. Han har figurert på aldersbestemte landslag, og står med tre A-landskamper. Likevel har han aldri spilt i Eliteserien før nå.
Haugesund serieåpner mot Strømsgodset på bortebane 31. mars.
Sett denne?
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Reklame
Reklame