• Se FK Haugesund – Brann lørdag 15. juni på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Norge. Få tilgang her!
Det melder klubben selv på sine hjemmesider.
Foto: FKH.no
Kvalifisering Eliteserien
Ordknapp om skadesituasjonen timer før skjebnekampen
14/12/2021 PÅ 18:57
– Benjamin er en spiller vi ble oppmerksomme på en av våre tidligere rekogniseringsturer til Bosnia og som vi har ønsket å kikke nærmere på. Han har flere av de kvalitetene vi ser etter i hos offensive spillere er foruten å være rask en veldig ballsikker spiller med stor gjennombruddskraft og overblikk, sier sportslig leder i FKH, Eirik Opedal.
20-åringen er på plass på treningsfeltet onsdag og skal vise seg frem i en uke. Han kommer mest sannsynlig til å få spilletid i lørdagens treningskamp mot Sandnes Ulf.
– Nå passet det å komme til Haugesund slik at vi får sett nærmere på han og se om kvalitetene hans også er overførbare til norsk toppfotball, sier Opedal.
Sehic spiller i FK Gorazde på nivå to i Bosnia-Hercegovina. Han er et produkt av FK Zeljeznicar – samme klubb som den tidligere FKH-profilen Haris Hajradinovic.
Eliteserie-klubben har få rene kantspillere i stallen. Denne sesongen er det unggutten Thore Pedersen og allsidige Torbjørn Kallevåg som stort sett har operert på hver sin side av midtbanen.
Etter treningskampen mot Sandnes Ulf venter Brann hjemme på Haugesund Stadion lørdag 15. juni. Den kampen ser du på Dplay, Eurosport Player og Eurosport Norge. Slik skaffer du deg tilgang.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
05/12/2021 PÅ 09:55
Eliteserien
Berget poeng på overtid etter marerittminutter: – Vi sliter
21/11/2021 PÅ 18:21